• 43
    7 yıl önce de aynı şeyi düşünüyordum; (bkz: #297236) sabit fikirli değilim. düşüncelerim değişebilir ama hiçbir zaman galatasaray düşmanı izlenimi vermedi bu adam.

    konu başlığı, içerik tamamen adamın işten attırılmasına yönelik ve yakın zamanda bu tip birkaç örnek mevcutken adam gelmiş asıl amaç bu değil :( yazmış. asıl amaç uyarıymış, kulağı çekilsinmiş. bir de gelmiş mabadından uydurduğu aslı astarı olmayan "on almak için yazıyorlar" diye ıkınmış. iki gram aklı olsa başlıktaki ilk karşıt fikirli entry olduğunu görüp başlıktaki ilk ofsayt entry olduğunu görecek ama yok. halbuki kimse kimseyle aynı şeyi düşünmek zorunda değil. ancak sözlük öyle bir yer ki; 3 aylık dünkü çocuk denebilecek tip, 8-9 yıldır burada bulunan adama akıl vermeye debeleniyor.

    bir de gelmiş icraatin içinden falan yazmış lan ahaha. ozan güven'in kaç yaşındasın lan sen repliği geldi aklıma. *

    ben güntekin onay'ı eleştiremezsiniz, şikayet edemezsiniz gibi bir şey yazmadım. bazı 3 kuruşluk aklı olmayanlar gibi yanlış anlamayın. aksine eleştirin yazdım. şikayet de edebilirsiniz çok rahatsız olduysanız ama başlık ve ilk entrydeki içerik "güntekin onay'ı kovun" anlamına gelmektedir. ben bunun çok fazla olduğunu düşünüyorum. buna katılır veya katılmazsanız. katılmazsanız da oflayabilirsiniz. benim 8 yıllık yazarlık hayatımda 40 tane ofsayt entrym var. isteyen istediği kadar oflayabilir, bu tip şeyler benim umrumda bile değil. ben de beğenmediğim entryleri oflarım, yazarına mesaj atar, eleştiririm.

    ülke ortalamasında para kazanan bir gazeteceyim. aylık 100 bin lira kazanan adamın geleceğini düşünecek değilim, umrumda bile değil. ben adaletten yanayım. adamın düşüncesine katılmadığımı zaten ilk entrymde belirttim ancak bunun kesinlikle böyle bir linç kampanyası yürütecek kadar düşmanca bir fikir olmadığını savunuyorum. dünyanın gelişmiş toplumlarının hiçbirisinde konu bile edilmeyecek olay için burada saatlerdir gündem oluşturuluyor. "genel anlamda diyoruz kardeşim biz" diye de gelmeyin, ben en başından adamı galatasaray düşmanı olarak görmediğimi zaten belirttim.

    linç kültürü konusundaki fikrim aynı. adım gibi eminim buradaki birçok kişi muhtemelen canlı izlese iki küfür edip geçeceği olayla ilgili kitlesel bir tepki görünce etkilenip sinirleniyor ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. sadece güntekin ya da galatasaray meselesi de değil bu. fikri beğenilmeyen herkes linç ettirilmeye çalışılıyor burada. galatasaray tribününden çıkmış, 8-9 yıldır burada yazarlık yapan uğur karakullukçu'ya bile yapılmayan kalmadı ve yine benzer adamlar başroldeydi. pardon, o da galatasaray düşmanıydı. haklısınız. bunu şu yüzden yazıyorum; yakında bu adamlar uğur'un da işinden olması için piyasaya çıkacaklar. bu durumu bir örnekle de açıklayayım;

    9 aralık 2017 galatasaray aksihsar belediyespor maçını yorumlayan eski kaptanımız yediğimiz golle ilgili foul yok deyip pek konuşmaya bile değer bir pozisyon olarak görmedi. yediğimiz yol %1.000.000 fouldür. belki oyun içinde normal bir temas olarak görülebilir ama ters açıdan izlediğinizde göreceksiniz ki; olcan'ın yasin'e çok ciddi bir müdahalesi vardır. eee napıyoruz şimdi, yıllarca bu kulübün formasını giymiş adam galatasaray aleyhinde yorum yapıyor. hem de fenerli ve beşiktaşlıların hakem-hakem diye ağladığı bir zamanda. onu da linç edelim isterseniz? beyler, richard moore örneğini boşuna vermedim. bu kadar fazla komplo teorisyenliğine gerek yok. şimdi iki-üş kişi kaptan hakkında söz konusu örnekten girip gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde bizim taraftara kol hareketi yapmasından çıkıp adamı linç ettirebilir.

    her şeyi bu kadar ciddiye almayın. 2 gram aklı ve hiçbir özelliği olmayan hakan hepcan'ı bile sikinize taktınız. bu saçma sapan linç kültürü olmasa gomis'in hiçbir yerde duymayacağı olay yüzünden adamın üzülmesine yol açtınız. yapmayın bunları, her şeye bu kadar takılmaz yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın