• 161
    taekwondo branşında türkiye şampiyonu olan kızıma, bir kurşun kalem bile hediye etmeyen sözde spor kulübü. ihtiyacım mı var? çok şükür yok...

    yeni kurduğun bir branşta, miniklerde, 11 yaşında bir çocuk sana ilk yılında şampiyonluk getirmiş, insan utanır da bir meyve suyu alır, içirir çocuğa.

    nasıl içime dert olduysa, kaç sene geçti, hala yaptıklarını * unutamıyorum. o yüzden, galatasaray'ım hesabını sorsun 2017 - 18 sezonu türkiye kupası eşleşmesinde.

    mert * falan okuyorsa buraları, tudor'a söylesin, iki maça da tam kadro çıkalım, parçalayalım bu sözde spor kulübünü.

    edit: aseriousman mesaj yazınca aklıma geldi. bunca senedir bizim kızın tüm malzemelerini biz alıyoruz, doboklar, korumalar, eşofmanlar... sağ olsun daha kulübün bir toplu iğnesini görmedik. imkanımız var da destekleyebiliyoruz, olmayan aile ne yapsın? bu çocuklar nasıl spora devam etsin? sonra laf yeri geldi mi, olimpiyatlarda neden madalya alamıyoruz, neden bireysel sporlarda bir başarı elde edemiyoruz...

    bu konuda çok dertliyim de, kime anlatırsın, ne çözüm bulursun bu ülkede ve bu zamanlarda, işte onun cevabını bilmiyorum. allah sizi inandırsın, çocukları turnuvalara, şampiyonalara kendi imkanlarımızla götürüyoruz, konaklaması, yemesi - içmesi ve hatta varsa turnuvaya katılım harçlarını hep aileler karşılıyor.

    amatör bireysel sporlarda destek neredeyse sıfır. tek şansımız murat ışık gibi işini seven ve layıkıyla yapmaya çalışan bir hocamız var. zaten o adamın hatırı olmasa devam ettirmezdim kızımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın