• 68
    body building---> checked
    kabalık----> checked (ana avrat düz gittim)
    görgüsüzlük----> checked (10 bin yatırmışım bu ilaçlara)
    eziklik-----> checked (artık biz de googledan tanı koyuyoruz, mühendis olmasa siz bişey yapamazsınız bir kere)
    hizmet müptelalığı şeklinde tezahür eden şımarıklık - - -> checked (yıl olmuş bilmem kaç hala bana yeni belkemiği yapamıyorsunuz)

    bir paragrafta yeni türkiyenin makbul vatandaşına hayat vermiş. yaz deseler böyle güzel anlatamam. elleri dert görmesin.

    bende bu versiyondan iki hasta var. biri esrar diğeri steroid kulanarak kendilerini hasta ediyorlar. iki kez tedavi ettim, üçüncüye aynı sebepten bir daha bana gelmeyin dedim. posta koymak değil bu yaptığım. onlara verdiğim öneriler tedavimin bir parçası. bunları uygulamazlarsa onları tedavi edemem. başka bir tedavi şekli de henüz icat olmadığı için bilmiyorum. icat edilirse öğrenir uygularım. şimdilik sadece bunlar var; zararlı şeylerden uzak duruyoruz yararlı şeyleri yapıyoruz.

    bel fıtığı için geçmiş olsun. 150 kg kaldırıp eş zamanlı bel fıtığı tedavisi olmak istiyorsa hacamat öneririm. ya da duvarlarda yazan telefonları da deneyebilir. ama modern tıp kendisine karşı çaresiz kalacaktır. modernite, bu profile karşı hayatta kalma savaşı veriyor zaten.

    bir de engelleme listesini öğrenmeme vesile olduğu için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın