• 6
    öncelikle sözlüğü tekrar bu konuyla meşgul ettiğimiz için kusura bakmayın. ancak artık bu yazarın saçma sapan tavırlarını sonsuza dek sona erdirmek ve sözlüğü bir daha bu konuyla alakalı rahatsız etmemek için sanırım bazı şeyler gerekiyor.

    şimdi çok kısa bir özet geçmek gerekirse geçen sene kurulmuş olan 'galatasaray sözlük fifa pro club takımı', hadi içeriğine de girmeyelim, bazı tartışmalardan dolayı ayrılmış ve 2 farklı takım ortaya çıkmıştı. ardından bunu takip eden günlerde de sözlükte bu konuyla alakalı tartışmalar çıkmış ve en sonunda olay başlığın kapanmasına kadar gitmişti. bunlar kısaca geçen sene yaşananlar. gelelim şimdiye...

    başlığın kapanmasının ardından biz bir daha bu konuyla ilgili entry girmemek ve sözlüğü meşgul etmemek için özen gösterdik. o olaydan sonra sadece iki yazı yazdık, ikisi de bilgilendirici yazılar ki zaten birini de bu sene takip etmek isteyen olur vs. diyerek fifa 18 başlığına ben yazdım ve tartışma yaratacak hiçbir şey söylememeye özen gösterdim. hatta takımımızdan da 'galatasaray sözlük pro takımı' yerine, ağırlıklı olarak sözlük yazarlarından oluşan pro takımımız, diye bahsettim. bizim tavrımız bu iken, karşı tarafta kışkırtıcı tavırlar devam etti. sürekli birbirlerinin nick altına bize laf çakmaya çalışarak girdikleri entryler veya en ufak fırsatta yine kışkırtıcı entry girmeye çalışmalar vs.

    geçtiğimiz günlerde olayların içinde olmayan bir yazarın açtığı başlığa girilen bu entry: (bkz: #2289479)
    ve bugün yine tamamen bize laf sokmaya çalışarak girilen bu entry : (bkz: #2301122)

    biz bu konuda hiçbir şey yazmamak için çaba gösterirken, karşı tarafın bu halleri can sıkıcı. sadece bizim açımızdan değil, sözlüğün huzuru açısından da can sıkıcı olduğunu düşünüyoruz ve bu olayı sonsuza dek kapatmak için kendilerine bütün sözlüğün huzurunda bir teklifte bulunuyoruz:

    gelin maç yapalım. sürekli hiçbir somut veriye dayandırmadan bize sallayan, sürekli en başarılı olduğunu iddia eden bu yazara ve takımına meydan okuyoruz: 3 maç, 5 maç, 10 maç. siz daha iyisiniz ya, gelin twitch'te de yayınlanacak olan bu maçlarda tüm sözlüğe daha iyi ve daha başarılı bir takım olduğunuzu kanıtlayın. işte size fırsat.

    biz zaten takım olarak sürekli bir yerlere entry falan girmiyoruz, öyle bir derdimiz de yok. ancak belli ki bu yazarın bir derdi var ve kendisine bu derdi bitirmesi için bir fırsat veriyoruz. bu entry de; hem bu yazarın derdini sonsuza kadar bitirmek hem de bu konunun sözlükte sonsuza dek kapanmasını amaçlayarak yazılmıştır.

    edit: tabii ki beklediğimiz gibi bu meydan okuma kabul edilmedi. yaptığı korkaklık kendisini tanıyanlar için şaşırtıcı değil. bizim de zaten derdimiz ''maç yapalım, kazanalım'' derdi değildi, orada burada atıp tutan bu kişinin ne kadar içi boş yazdığını, mesnetsiz salladığını ispat etmekti ve tarafsız yazarlar da durumu net şekilde anlamış. umarım biraz yüzü vardır da tarafsız yazarlardan bile korkak damgası yedikten sonra artık anlamsız yazılarını keser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın