UEFA Avrupa Ligi 4.Hafta Maçı
0 - 3
  • 118
    beklediğim gibi rahat kazandığımız maç.* beni, bu maçta galibiyetimizden daha çok sevindiren şeyler vardı. ilk olarak takımdaki arkadaşlık. gerçekten de çok iyi bir arkadaşlık var. aynı 2000 yılındaki gibi. son bir kaç maçtır bu arkadaşlık giderek dostluğa, kardeşliğe dönüşmekte. ayrıca bir diğer sevindiğim nokta takımın sisteme iyice alışmaya başlaması. takım hep yerden oynamaya çalışıyor, hatta oynuyor. düşünün, eski takımlarında şişirmeyi çok kullanan servet ile gökhan, takımın en isabetli pas yapanlarından. ayrıca bu ikili gökhan'ın sakatlığından sonra son 2 maçtır birlikte oynuyor ve iki maçtır da gol yemiyoruz. bu ikiliyi eleştirenler selamlar..

    önceden de diyordum, şimdi de takım yavaş yavaş alışacak! evet hala zamana ihtiyacımız var. sezonun ikinci yarısında bu takımı kimse tutamayacak. hatta fener'e en az 4 gol atıcaz sami yen'de, gerçekten.

    not: ayrıca bu kadar şeyi bir maçta nasıl anladın derseniz, hayır bir maçta anlamadım. bir kaç maçtır dikkat ediyordum. gerek sistemi uygulama tarzımız, gerekse arkadaşlık seviyesi. küçük bir takip etmemin analizi bunlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın