resim
Mustafa Yumlu
Takım:Erzurumspor FK
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 104
    iki kez gomis'i tahrik etmiş ve sonuçta da müthiş bir oyunculukla oyundan attırmış ahlaksız adam.

    tamam gomis vurmamalıydı ama allah'tan kork utanmaz herif. adamı önce tutman sonra dirseğinle itmen sonra da çok da sert olmayan bir darbe ile gebermiş gibi yere yatıp tepinmen ayıp değil mi?

    ya kardeşim ne kadar pislik insanlarsınız be. üç kuruş kazanacağım diye neden bu kadar çirkefleşiyorsunuz. kazandığınız her kuruşu da haram ediyorsunuz.

    gomis ondan özür dilemiş. ulan onu bile anlamayacak kadar nobransın be. adam diyor ki sen çirkefin tekisin tamam ama ben yine de sana bulaşmamalıydım. senin gibi bir çirkefin oyununa geldiğim için özür diliyorum. aslında onun özrü medeni insanlar arasında küfür anlamı taşır. ama sen onu bile anlamıyorsun.

    mustafa yumlu, bu kadar çirkef olmak için ne yapıyorsun bilmiyorum ama en kısa zamanda yaptığın şeyden vazgeçmeni öneriyorum sana.

    sakın yanlış anlama. gomis'in hareketi yanlış ve kartlık ama senin yaptığın üç yanlışın karşılığı onunki bir yanlış. önce tutuyorsun adamı koşmasını önlüyorsun, (adam gibi hakem olsa zaten birinci hareketin sarı kart) sonra adam senden kurtuluyor, sen ise kolunu dirsekten kırıp adamın göksüne bindiriyorsun, (ikinci sarı kart) sonra da adam çokta sert olmayacak şekilde sana vuruyor diye gebermiş gibi krendini yere atıp tepiniyorsun. tüh senin suratına be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın