• 250
    14. haftadan itibaren oldukça iyi bir fikstüre giriyoruz. 11 hafta boyunca anadolu takımlarıyla oynayacağız ve bu maçların 6'sı evimizde.

    akhisar, yeni malatya (d), göztepe, kayseri (d), osmanlı, sivas (d), antalya, kasımpaşa (d), bursa, karabük (d), konyaspor

    içeride tulum çıkarıp deplasmanlarda da minumum 11 puan alabilirsek kadıköy derbisinden önce yine bir suni puan farkıyla karşı karşıya kalabiliriz.

    amacımız da bu olmalı. ligin 2.yarısında fb hariç diğer önemli maçları(bjk, b.şehir, ts) evimizde oynayacağımızı düşünürsek ilk yarıdan daha iyi bir performans sergileyeceğimiz inancındayım. puan farkını çok kapattırmadan bu dönemeci geçebilirsek yolun sonu şampiyonluk olacaktır. yalnız şu 11 haftalık fikstürde adım adım, maç maç gidip seri galibiyetler almamız lazım.

    sonraki maçlarımız da,

    galatasaray - trabzonspor
    gençlerbirliği - galatasaray
    galatasaray - başakşehir
    alanyaspor - galatasaray
    galatasaray - beşiktaş
    akhisarspor - galatasaray
    galatasaray - malatyaspor
    göztepe - galatasaray

    alanya, göztepe ve akhisar deplasmanlarına gittiğimizde o takımların herhangi bir iddiasının kalacağını sanmıyorum. son hafta göztepe maçı da keza göztepe'nin avrupa iddiasında çıkacağı bir maç olmayacaktır bana göre. sadece ankara'da gençler maçı kritik olur. bunun dışında derbilerde kaybetmeyelim yeter.

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın