• 3
    ilerde saglam bir oyuncu olma potasiyeli var. olur da buralar degerlenirse diye birkac bilgi ekleyelim. cunku bulls yonetimi inanilmaz elestiri altinda ki tum elestirileri hak ediyorlar ancak ayrilmasi gereken birkac nokta var.

    - bu adami bulls secip, warriors'a gondermedi.
    - warriors'un draft hakki olmadigindan bulls'un hakkini 3.5 milyon dolara almis gibi oldu ve bulls'un sirasi geldiginde warriors bu ismi sectirdi.
    - totalde bu kadar az adamin secildigi drafttlarda 38.sirayi birak 60.sira dahi olsa komik paralara hakkini vermek sacma.
    - bu sezon rebuilding dolayisiyla rezalet bir performans gosteren bulls icin bulunmaz nimet olabilirdi ancak bulls hakkini vermeseydi kendilerinin bu adami secme ihtimali cok ama cok azdi.

    durum bundan ibaret. gsw 38.siradan islenebilecek bir elmas buldu. 2 iyi macin da etkisiyle oyuncuya yeni draymond green yakistirmalari da yapiliyor. gsw yaaa abi 4 yildiz ya demeden once o yildizlari kacinci siralardan sectiklerine bakmak lazim. curry 1.tur 7.sira, klay 1.tur 11.sira buraya kadar normal ancak draymond green 2.tur 35.siradan secildi. gsw'de farki olusturan temel yapi da draymond green.

    velhasilikelam fm tabiriyle: dubbed the next draymond green
App Store'dan indirin Google Play'den alın