• 4
    şikecisiniz hırsızsınız ahlaksızsınız pankartı önünde başlayan maç. ikinci çeyreğin ortalarında osuruktan bir pozisyonda jan vesely fırat aydınus tarzı abartılı bir oyunculuk yapınca trabzonsporlu chris obepka sinirlerine hakim olamayıp yere serdi. arkasına da istenmeyen, tasvir edilmeyen ama nedense her seferinde yaşanan olaylar cereyan etti. yine sahada ve azınlıkta olan, cevap vermesi halinde belki de kariyerine mal olacak ceza alacak olan sporculara saldırmaya yeltenildi. yine sporun doğasında olan sokak kültürüne uygun bir provokasyon tribündekilerin yarım olan aklını aldı. yine tribünde az sayıda bulunan çocuklar ağlaya ağlaya bir yerlere kaçırılmaya çalışıldı falan...

    bu sene malum olayın 6. senesi. her branştaki trabzonspor-fenerbahçe maçında aynı tablo. x maç ceza + sağlam bir mağlubiyet. trabzon emniyeti, valiliği, federasyonlar, kulüpler hepsi bir danışıklı dövüş içinde. şike var ya da yok artık tartışmak bile abes hale geldi.

    eğer ki şike varsaydı cezasını niye vermediniz. adaleti böyle böyle mi sağlayacaksınız, kaç yüz trabzonspor-fenerbahçe maçı daha böyle yaşanacak adalet(!) tecelli edene kadar, ya da birilerinin içi soğuyana(!) kadar.

    eğer ki size göre hiçbir bok yoksa idi ortada, senelerdir devam eden bu saçmalığa neden içiniz rahat ve mağrur bir şekilde dur diyemiyorsunuz. her trabzon deplasmanında birileri gelip küçük bir kıvılcım çakıyor. stadda adamlar 20 dakika fileleri sallayıp yıkıyor tribünün önünde, kimsede çıt yok. dün maçta salonun uzak köşesinden adamlar çıkış tüneline koşa koşa geliyor adam dövmeye yine dur arkadaş diyen yok.

    böyle eyyamcılıkla, "bugünü de atlatalım da"cılıkla bu iş yürümez böyle...

    https://www.youtube.com/watch?v=t9L9INzblfg
App Store'dan indirin Google Play'den alın