• 84
    dış basında da yankı yapan karşılaşmadır.

    portekiz basini

    gobo esporte: benfica yenildi ve gruptan çıkış şansını zora soktu. ilk yarıda david suazo’yla küçük bir şans yakalayan benfica’yı, türkler ikinci yarıda öldürdü. maç öncesi benficalılar’da anlamsız bir gerginlik vardı. aimar ve amorim’in yerine oynayan nuno gomez ve di maria, belki de bu gerginlikten dolayı galatasaray’ın benfica kalesine çok tehlikeli ataklar yapmasına izin verdi. özellikle lincoln, evsahibi ekibin boşluklarından yararlanarak çok hızlı ve süper bir teknikle ataklar geliştirdi.

    ojogo: benfica evinde yenilerek tur hesaplarını çıkmaza soktu. ilk yarı denk geçti. benfica, saha üstünlüğü sayesinde önemli bir avantaj yakalama şansını buldu da... ama ilk yarı da iki önemli gol pozisyonu yakalayan galatasaray, ikinci 45’te çok iyi futbolla iki gol buldu.

    record: benfica gollere bakakaldı, kartallar, galatasaray karşısında çaresizdi. türk ekibi, ilk yarıda başa baş oynadı, ikinci yarıda ise ipleri eline aldı.

    jornal de noticias: benfica la luz’da acı çekerek kaybetti. galatasaray, özellikle ikinci yarıda müthiş oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. benfica’nın gruptan çıkma şansı oldukça azaldı.

    yunan basini

    elefterotipiya: korkunç galatasaray. olimpiyakos’un da yer aldığı grupta, bir anda ilk sıraya yerleşen sürpriz bir favori... söz konusu bu durum, daha bir ay kadar önce kimsenin aklına dahi geçmiyordu. türk takımı, final yolunda önemli adım attı.

    to bhma: galatasaray benfica’yı (da) yendi. her ne kadar olimpiyakos dün bay olsa da, galatasaray’ın 6 puanla liderliğe oturmasından sonra yunanlılar, elde hesap makinesi, 32 takım içine girebilmek için kaç puan gerektiğini hesaplamaya başladı. galatasaray, sahada tutulmayacak kadar iyiydi.

    macaristan basini

    nemzetti: galatasaray deplasmanda benfica’yı 2-0 yendi. emre aşık’ın mükemmel futboluna diğer takım arkadaşları da katılınca, grup liderliği geldi. türk ekibi gruptan çıkmayı garantiledi.

    sporthirado: benfica galatasaray önünde diz çöktü. galatasaray sürpriz bir şekilde benfica deplasmanında 2-0 kazandı. uefa kupası gecesinin en büyük derbisi olarak görülen maçta, galatasaray ikinci yarı oynadığı harika futbolla portekizliler’i dize getirerek gruptan çıkmayı garantiledi.

    telesport: galatasaray lizbon’da kazandı. galatasaray, uefa kupası grup maçında deplasmanda şov yaptı.

    haber: fanatik
App Store'dan indirin Google Play'den alın