• 236
    (bkz: #2273113);

    lider galatasaray 13. haftayı 3 puanla geçmeyi bildi. total kaybımız hala 10 puanda devam ediyor. ilk yarının sonuna kadar 10 puan bence gayet iyi olur.
    2. başakşehir bu hafta 2 puan kaybetti ve total kaybı 12 puana çıktı. 3 puan kaybetseler daha iyi olurdu, haftaya da liderliği garantilerdik ama olmadı maalesef. bir nebze bizi rahatlattı tabi ki kayıpları yine de.
    3. fenerbahçe bu hafta da kazanarak bir nebze olsun rahat nefes aldı ve 3. sıraya yükseldi. yine de total kayıpları hala 16 puan gibi çok yüksek bir rakamda 13 hafta sonunda. ilk yarı sonuna kadar 4/4 yapmaları lazım ki az olan şansları devam etsin. bu 4 hafta içinde 1-2 puan kaybı yaparlarsa kopma noktasına gelirler.
    4. beşiktaş yine gol atamadan puan kaybetti geçen hafta olduğu gibi. onların da total kayıpları fenerbahçe gibi 16 puana çıktı. çok iyi oldu, bu haftanın jokeri bjk'nin puan kaybı oldu. bu hafta bizi yenemezlerse, kolay kolay bizi yakalayabileceklerini sanmıyorum bir daha. birden daha da ivme kaybedip başaşağı gidebilirler. çok kritik o yüzden bu haftaki maç. yenersek zaten saymıyorum bile, giderler.

    kısaca ilk yarı sonuna kadar 10 puan yaparsak birden başakşehir ile kafa kafaya kalabileceğimizi düşünüyorum. geçen yılın bir benzeri olabilir, geçen yıl bjk-başakşehir çekişirken biz ve fener bu ikiliyi hep arkadan takip etmiştik. bu yıl da bizle başakşehir çekişirken bjk-fb ikilisi arkadan takip edebilir. başakşehir'le kafa kafaya kalırsak her türlü onların üstünde bitireceğimizi düşünüyorum. umarım sene sonunda biz olacağız şampiyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın