resim
Kolbeinn Sigþórsson
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.86
Uyruk:İzlanda
  • 578
    kaybolmasının üzerinden 15 ay geçmesine rağmen henüz bulunamadı.

    30 ağustos 2016 tarihinde, 700 bin € kiralama bedeliyle nantes kulübü tarafından galatasaray'a 1 yıllığına kiralandı. 5 eylül 2016'da, galatasaray'a geldikten tam bir hafta sonra ameliyat oldu.
    --- alıntı ---
    ''izlandalı futbolcunun operasyonunun başarılı geçtiği ve yarın taburcu edileceği, yeniden çalışmalara başlamasının 1 ayı bulabileceği kaydedildi.''
    --- alıntı ---
    (bkz: sakatlanan oyuncunun ameliyatının başarılı geçmesi)

    ertesi gün taburcu oldu mu bilmiyoruz ama 1 ay sonra yeniden çalışmalara başlamadığı kesin çünkü bu ameliyattan sonra hiçbir antrenmana çıkmadı, hiçbir maçta oynamadı. ameliyat olduktan sonra nerede olduğu hakkında hiçbir bilgi yok. nantes kulübünün yaptığı açıklamalara göre ameliyat olacağını da nantes'a bildirmemiş. son twitter mesajı ise 30 ağustos 2016'da atılmış. bu süre içerisinde dünyanın çeşitli yerlerindeki doktorlardan galatasaray'a raporlar yollamış. ancak, bu raporların hiçbiri kolbeinn'in nasıl bir sorunu olduğu açıklamıyormuş. yurtdışında çıkan haberlerde ise, ameliyattan sonra izlanda'ya döndüğü ve kimseyle konuşmadığı yazıyor.

    14 aralık 2016'da levent nazifoğlu, tahminimce esra erol'dan da sonuç alamayınca, basında eğer kolbeinn antrenmana gelmezse sözleşmesinin feshedileceğini açıkladı. bunun üzerine 16 aralık 2016'da sarışın bir izlandalı, florya'da düz koşu yaparken görüldü ancak ben bu izlandalı'yı kolbeinn'e benzetemedim.
    ilk geldiğinde: http://img-fanatik.mncdn.com/...16/11/14/5076534.jpg
    florya'daki düz koşusu: http://im.haberturk.com/.../1351961_940x531.jpg

    florya'ya gelmesine rağmen 30 aralık 2016'da, galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi feshedildi. kolbeinn, sözleşmesinin feshedildiğini ve eski kulübüne döneceğini nantes'a bildirmedi. galatasaray kulübü, nantes kulübünü bilgilendirdikten 15 gün sonra da kolbeinn ortaya çıkmayınca nantes kulübü de şüphelenmeye başladı ve sözleşmesini dondurdu.
    https://www.cnnturk.com/...dur-haber-alinamiyor
    --- alıntı ---
    fransız l’equipe gazetesinin haberine göre galatasaray’dan ayrıldıktan sonra nantes'a dönmesi gereken izlandalı futbolcuya kendi arkadaşları da kulüp yetkilileri de ulaşamıyor. fransız ekibinin 26 yaşındaki forveti aradıkları ancak oyuncunun telefonlara dahi çıkmadığı bildirildi.

    15 gündür ulaşmaya çalışıyorlar
    izlandalı futbolcudan sözleşmesinin feshedildiği tarihten beri haber alınamadığı ortaya çıktı. galatasaray ile yolları ayrıldıktan sonra nantes’a dönmesi beklenen fakat fransa’ya adım dahi atmadığı ortaya çıkan sigthorsson’un akıbeti hakkında kendi arkadaşları da bilgi sahibi değil. ülkesinde olduğu tahmin edilen oyuncuya izlandalı gazetecilerin de ulaşamadıkları dile getirildi.
    --- alıntı ---

    26 ekim 2017 tarihindeki fransız gazetesinin haberine göre *, nantes kulübü'nün de, kolbeinn'i zorla tesislere çağırdığını ve daha önce florya'da olduğu gibi yine sarışın bir izlandalı'nın bir kondisyonerle birlikte koşarken görüldüğü söylendi. bu olay da, kolbeinn'in sözleşmesinin dondurulmasının uzatılmasıyla sonuçlandı. ancak bu izlandalının tesislerde herkesten uzak durduğu da yazılmış ki, bunun bizim kolbeinn olmadığı konusunda şüphelerimi arttırıyor. bu kadar zaman sonra mutlaka birkaç futbolcu arkadaşı gelip hal hatır sorardı. ayrıca uzaktan bakılınca zaten bir çinliler bir de bu izlandalılar birbirine çok benziyor, ayırt etmek çok zor.

    herkesin birbirini tanıdığı, küçücük bir ada olan izlanda da bile gazeteciler kolbeinn'i bulamamış. sokakta balonla röveşata çekmeye çalışan adam bir haftada bulundu, kolbeinn ise bir seneden uzun zamandır kayıp. eminim ki ailesi de kendisini çok merak ediyordur. hamza hamzaoğlu da çok üzgündür, çok sevdiği evladı umut bulut'un yerine isteyecek kadar severdi kolbeinn'i.

    lütfen kolbeinn'i bulalım arkadaşlar, sağlığının yerinde olduğunu bilsek bize yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın