• 6
    fenerbahce yillarca medyada destek gordu. surekli pohpohlandi. kimi zaman hak ettiler kimi zaman sisirildiler. taraftari her zaman argo tabirle gotu kalkik dolasti. kendilerine hep guvendiler. simdi bu durumun aynisi besiktas icin yasaniyor.

    gelelim bize 2005-2006: fenerde appiahlar, anelkalar bizde cihan haspolatli, orhan ak. sonuc underdog galatasaray ligi kazandi.

    2007-2008: yine fenerbahce ile kapisan bir galatasaray. yine kimsenin sans vermedigi galatasaray.sezon sonunda hocasiz kalan takim sampiyon.

    riijkard donemi: elanolar, kewellar, baroslar. herkesin sampiyon ilan ettigi galatasaraya baktigimizda sonuc husran.

    terim 2011-2012: yine sessiz sedasiz giden galatasaray, ligde iyice rahatliyor. artik sampiyon olacak denen galatasaray playoff ile ciddi bir avantaj kaybediyor. ancak fb sampiyon denildigi an da kadikoyden kupayla ayriliyoruz.

    2014-2015: herkesten 4er 4er yedigimiz sezonda hamza hamzaoglu ile 3 kupayla cikmamiz.
    bu ornekleri cogaltabiliriz. fener'in bursa'ya sampiyonluk vermesi. nani-van persie transferlerinn oldugu sezon fener'in ligi bjk`ye kaptirmasi.

    bu sene: ostersunds maclari sonrasi kimsenin sans tanimadigi galatasaray`in 8 haftada ligi alt ust etmesi. ardindan kesin sampiyon gozuyle bakildiktan sonra direkt cakilmasi. siz ister tesaduf deyin ister baska bir sey. boyle bi sey var. bu ulkede taraftarin kibirli oldugu zamanlar basaramiyorsun bir seyi. birakin medyayi onlarin haberleri isgal etsin. son gulen en iyi gulmuyor mu? simdi yine galatasaray`dan cacik olmaz soylemleri. olmaz abi eyv. bence de bizim takimdan bir bok olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın