resim
Oğuzhan Özyakup
Takım:Fortuna Sittard
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 518
    beşiktaş, oğuzhan'la yeni sözleşme imzalamak zorunda. oğuzhan ile anlaşamazlarsa, kadrolarındaki en iyi ve en değerli türk oyuncuyu kaybetmiş olacaklar. takıma uyum sağlamış, taraftarlarının sevdiği bir futbolcunun yerini doldurmak için oğuzhan'a verecekleri ücretten çok daha fazlasını harcamak zorunda kalacaklar.

    oğuzhan açısından ise, avrupa'da bonservissiz transfer olması sayesinde yüksek ücret alacağı bir avrupa kulübüne transfer olma şansı var ama istediği seviyede takımlar olmazsa ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum. aynı şekilde beşiktaş'ı bırakıp, galatasaray ya da fenerbahçe'ye de transfer olmak istemez. ancak yine de oğuzhan'ın menajeri medyada çıkaracağı transfer haberleriyle yönetimi baskı altına almaya çalışacak.

    oğuzhan, elindeki kozları kullanarak 2.4-3.0m € yıllık ücretle 5 senelik bir sözleşme isteyebilir. pazarlıkların sezon sonuna kadar süreceğini, sonunda da oğuzhan'ın beşiktaş ile anlaşacağını tahmin ediyorum. beşiktaş, oğuzhan'ın arsenal'daki %30'luk payını alamadığı ve artık yüksek ücret kazanan oğuzhan'a da 10 milyon € üzeri teklif gelmediği sürece, yabancı sınırının da etkisiyle satmak istemeyecek, bu yüzden 5+ yıl boyunca oğuzhan'ı takımda tutmak zorunda kalacak. gelecek yıllarda ise oğuzhan'ın selçuklaşma ihtimali yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın