• 232
    (bkz: #2273113);

    lider galatasaray bu hafta 3 puan kaybetti. toplam kayıp 10 puana çıktı. başakşehir maçını atlatırsak çok büyük avantaj olacak demiştim önceki hafta ama maalesef kaybettik. aslında beklenen bir kayıptı da, özgüven kazanmak açısından bizim için çok önemli bir maçtı, yine aynı tas aynı hamam devam etti maalesef. hala öyle tüh be diyebileceğimiz bir kaybımız yok pek, belki antalyaspor deplasmanına denebilir. aynen devam, umutsuzluğa kapılmak yok.
    2. başakşehir çok değerli bir 3 puan kazandı ve bizimle puan puana geldi maalesef. biz neysek onlar da o puantaj olarak, o yüzden çok da detaya inmeye gerek yok. bizden farkları, ivme yakaladılar ve bu tarz kalburüstü maçlar cidden çok iyi oynuyorlar. 4 büyüklerden 8 puan aldılar 4 maçta.
    3. beşiktaş bizim kaybettiğimiz haftada evinde çok kritik 2 puan kaybetti. toplam kayıpları 14 puana çıktı, yavaş yavaş birkaç hafta önceki fenerbahçe konumuna gelebilirler eğer derbide bizi yenemezlerse.
    5. fenerbahçe de 3 haftadan sonra yara sardı. yine de hala kredileri yok, önümüzdeki 3-4 haftada ilk puan kayıplarında yine başa dönerler.

    fenerbahçe de puan bıraksa güzel olacaktı da, şu an asıl rakibimiz bjk'nin puan bırakması fena olmadı. zaten mağlubiyetimize bir şey diyemiyorum, oldu gitti ona ahlanıp vahlanmak anlamsız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın