• 158
    yıllardır takımına destek değil köstek olan taraftardır. çok iyi taraftar diyorlar ya bir de bunlara işte ben buna gülüyorum. iyi taraftar takımına maç kazandırır, iter takımını stadda. bu arkadaşlar ne yapıyor? yıllardır karta go go go! ne lan bu? gol atacağı olsa bile atamaz adam. sonra desibel rekoru kırdık diye övünüyorlar. arkadaşım desibel rekoru kırmayın, maç kazandırın, desibel rekoruna puan vermiyorlar.

    bir de maç boyu yönetime yapılan protesto tezahüratları var. bakın tamam haklısınız. biz özhan canaydın'ı yaşadık yıllarca ve anlıyoruz sizleri. ama biz ne yaptık? sabrımız taşsa da en büyük protestomuz maçın başında 5 dakika susmak oldu. siz ne yapıyorsunuz? maç boyu demirören'e karşı protesto tezahüratları. takım gol atıyor, aynı. takım maç kazanıyor, aynı. e o zaman yazık değil mi orda varını yoğunu ortaya koyan ferrari'ye, ernst'e, ne kadar kötü oynarsa beşiktaşlılığından zerre kuşku duymadığımız nihat'a. neden oynasın o adamlar? onlar sizin için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar siz de desteklesenize biraz futbolcularınızı.

    velhasıl kelam iyi değildir beşiktaş taraftarı. duruşları falan varmış, siyasi konulara duyarlılarmış, pankart hazırlıyorlarmış... güzel ama umrumda değil. taraftarlık ölçütü buysa her maçtan önce miting düzenlesinler maçlarda da takımlarını desteklesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın