• 81
    kendisine iki defa teşekkürü borç bilirim, aslında bu yazıyı sezon sonu bol bol fotoğraflarla süsleyerek şampiyonluk sonrası yazacaktım.
    fakat dün akşam çok sevdiğim bi abime karşı kazandığım tartışmada aslan payı kendisine ait olduğu için şimdi yazmak istedim.

    ilk teşekkürüm,
    benim gelecek planlarımda dört yada beş sene sonra alabilirim diye hesap yaptığım ama bir kere dahi olsa maç izlemeyi istediğim, arena'nın en güzel, en şık tribünündeki kombinesini, kişisel sebeplerinden ötürü gidemeyeceği için çok samimi bir rakama bana devrettiği ve bir sezon boyunca, tek maç dahi olsa izlemek istediğim koltukta bir sezon boyunca maç izleme imkanı tanıdığı için,

    ikinci teşekkürüm,
    tüm bunlardan önce, daha kendisi ile tanışıklığımız yokken, sonradan fanatik, bildiğimiz beşiktaşlı aile büyüğümüz ile girdiğimiz tartışmada, ben galatasaray taraftarının çok büyük olduğundan, herkesin birbirine arka çıktığından yeri geldiğinde benim insanlara teklifsiz bilet devrettiğimden, yeri geldiğinde insanların bana teklifsiz bilet devrettiğinden, sosyal sorumluluklardan ve başka yerde görülemeyecek taraftarlığın bizim sözlükte ve galatasaray taraftarında görüleceğinden bahsetmiştim, kendisi dalga geçer bi üslupta ortama dönerek, sadece galatasaray taraftarı yapıyormuş bunları helal olsun diyerek cevap vermişti.

    bir kaç hafta sonra yukarıda bahsettiğim devir işlemi gerçekleşti, ben bu olayı sözü geçen abime anlattığımda, olmaz öyle şey kazık yersin, kandırırlar diyerek geçiştirmişti, her neyse ben bu esnada maça gittim, eğlendim, sevindim, üzüldüm.

    derken, kendisi, bu hafta içeride oynayacakları maça kombine bulamamasından yakındı. beşiktaş kombineleri üst üste 7 kere devredildiğinde otomatik olarak iptal oluyormuş, kimse bu yüzden kombinesini para karşılığı bile devretmiyormuş.

    kendisine, beni yanıltmadığı için galatasaraylı olduğum için bir kere daha gururlanmama sebep olduğu için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın