2017-18 NBA Maçı
04:00 Bradley Center
110 - 103
  • 3
    3. çeyreğe milwaukee 5-0 lık bir seriyle başladı ve skoru ilk 2 dakikada 65- 65'e taşıdı.

    marc gasol 3 sayı çizgisinin gerisinden kullandığı iki şuttan ilkini sayıya çevirirken ikincisi air ball oldu. milwaukee, savunmasını sezon başındaki kötü görüntüsünden bir miktar çıkardı son üç maçıyla birlikte ve memphis 3. çeyrek ortalarına ilerlerken hücumda sıkıntı yaşamaya başladı.

    david fizdale, tıkanan memphis hücumuna çare bulmak için mario chalmers ve tyreke evans'ı tekrar parkeye sürdü.

    3. çeyrek sonuna 50 saniye kala, ilk devreden de kalanla birlikte bucks, 26-7'lik bir seri yakalayarak skoru 81-72'ye getirdi.

    çeyrek 84-77 bucks üstünlüğü ile geçildi.

    3. çeyrek sonunda takımı adına ayakta duran tek isim olan tyreke evans, son çeyrekle birlikte alev aldı.
    yandı, cayır cayır yandı. skoru 84-84'e taşımayı başardı.
    adeta; dizinden menisküs ameliyatı geçirdikten 8 gün sonra sahalara dönerek, steve nash'li phoenix suns karşısında * mucizevi bir galibiyete imza atan portland trail blazers'ın -maalesef- emekli shooting guard'ı brandon roy'un ruhu kaçmış gibi oynadı tyreke.
    performansını maçın sonuna kadar sürdürdü.

    maç son çeyrekle beraber kıvılcım çıkarmaya başlayınca bmo harris bradley center'daki milwaukee taraftarı da uykularından uyandı. tansiyon tavan yaptı.

    tyreke evans'ın muazzam oyunu galibiyet için yeterli olmadı memphis'e. milwaukee adına john henson maçın sonlarına doğru gayet faydalı bir oyun ortaya koyarak taraftarın tansiyonunu yükseklerde tutmayı başardı.

    milwaukee'de "the greek freak" giannis maçı sezon ortalamalarının biraz altında; 27 sayı 9 ribaund 7 asistle bitirirken, khris middleton ve john henson 17'şer sayıyla kendisine destek verdiler.

    grizzlies tarafında ise takımı adına inanılmaz bir basketbol oynayan tyreke evans; bench'ten gelerek 27 sayı 6 ribaund 3 asistle maçı sonlandırırken, dillon broks 19, marc gasol 16 sayıyla mağlubiyeti önleyemedi.

    110-103 milwaukee galibiyeti ile maç sona erdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın