• 35
    her on girdisinin on bir tanesine katılmıyorum. bu ne onu, ne beni bağlar. yazsın tabi. beni üzen başka bir mesele var.
    (bkz: #2279492)
    düzenlerse yazıyı diye şöyle de bir görsel bırakıyorum: https://i.hizliresim.com/ROGmvR.jpg

    son paragrafında "benim kasdetmek istediğim sporla, sözlükle tamamen alakasız girdilerin yapılması..." demiş. bir de edit var, bakalım: "yazdığım herhangi bir entryde atatürk'ten rahatsız olduğuma ya da atatürk'ü siyasi gördüğüme dair bir örnek gösterebilecek arkadaşa bire bir türkçe dersi verebilirim."

    kusura bakma, kimseye türkçe dersi veremezsin. çünkü türkçe'de bildiğim kadarıyla kasdetmek diye bir kelime yok. d ve t en azından q klavyede birbirine çok yakın yerde değil. birilerine bir konuda ders vermek istiyorsan, lütfen konuya hakim ol. gördüğüm kadarıyla türkçe dersi veremezsin. ha, ülkemizde maalesef kaliteli eğitimci sıkıntısı var. ki bunun da en büyük sorumlusunun recep tayyip erdoğan ve partisinin politikaları olduğunu düşünüyorum. kaliteli eğitimci sıkıntısı dedik, bu kaliteli futbolcu yetişmesini de engelliyor bu arada. özetle, kaliteli eğitimci sıkıntımız var. dolayısıyla, türkçe dersi verebilirsin gibi. nasılsa kaliteli eğitimcilerimiz yok.

    "kaldı ki sözlükle , sporla ne alakası var." böyle de bir cümle kurmuş yazarımız. aynı girdisinde ikinci kez virgülden önce boşluk kullandığı olmamış, buna klavyenin azizliği diyelim hadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın