• 141
    öncelikle ben oyumu hafta için olmasından yana kullanmıştım. kim bilebilirdi ki bütün saatlerin dolu olacağını. ayrıca sevgili büyüğüm captano bile en değerli vakti olan cumartesi öğlenden, pazar akşamına kadarki zamanını bize ayırıyor ve ben gelmeyeceğim, yok ya!
    birkaç gündür yoğun işlerimiz yüzünden sözlüğe vakit ayıramadık. ondan dolayı transferimin bu kadar uzamasını yeni görüyorum. ben hiç bir takımı istemedim, ya da istedim. yani büyüklerimiz ne dediyse onları yapmaya çalıştık. sevgili captano da bir sonra ki maçta bir takasın olacağı ve benim diğer takıma geçeceğimi belirtmişti. benimse bu konuda söyleyeceğim hiç bir şey olamazdı. ufak bir karışıklık oldu, ben neden olduğum için herkesten özür dilerim.

    şu an kalifiye jurnal'in takımında olduğumu belirtmek isterim. ben zaten doğuştan beyaz takımlıydım, ama captano gelir özel cipiyle beni kandırır, o zaman başka.*

    hangi takım olursa olsun amacımız ortak paydada buluşmak. siz gelin yazarlarımızın derin futbol muhabbetine, bilgisine şahit olun o zaman bu organizasyonların bir tanesini bile kaçırmak istemezsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın