• 8
    göz önünde olmayı seven bir tiptir. elbette internet üzerinde, facebook* gibi bir kanal vasıtasıyla milyonları bir araya getirmek büyük iştir, lakin bu topluluğu nasıl yönlendirdiği daha bir önemlidir. yani mevcut galatasaray sayfası üzerinden bir gün dahi fenerbahçe'ye gönderme yapılmazsa rahat edemeyen bir mekanizmanın esiri olmuştur. sanırsın ki, galatasaray aldığı her galibiyeti rakip fenerbahçe'yi ezmek, büzmek yok etmek için alıyor. kendi taraftarını sevindirmek aklının ucundan bile geçmiyor bu takımın. yansıtılan resmen budur.

    oysa ne olmalıdır. herhangi bir branşta maç mı var o hafta sonu. güzel bir yazı yazar taraftarları tribünlere davet edersin. gstv'de bir program mı var insanları izlemeye yönlendirirsin. galatasaray dergisi'nin yeni sayısı mı çıkmış, ayrıntılı içeriği girer insanları almaya teşvik edersin. resmi sitede geçen bir haberi sayfandaki insanlara duyurursun. gs mobile tarifelerinden dem vurursun. gs store'da çıkan bir ürünü pazarlarsın mesela.

    ayrıca sayfanın bir futbol kulübüne ait olmadığı da anlaşılmalıdır bu zat tarafından. ingilizler gibi toplu halde oynamak istiyoruz tamam da biz bir spor kulübüyüz. mesela abdi ipekçi neden dolmuyor, basketbola olan ilgi neden yerlerde. bayan basketbolu, voleybolu niye izlenmiyor, ts basketbol takımını sadece kupa alınca niye alkışlıyoruz mesela. tek bir kişinin üzerine gitmek adetim değil ama, orda milyonlara hitaben geçilen duyurular daha doyurucu olmalıdır. fenerbahçe eksenli şeyler bu kulübe zerre fayda sağlamaz. adam gibi ayrıntılı göze kulağa hoş gelen yazılar yazılsa, bu taraftar daha da bilinçlendirilse ne de güzel olur. ama önce bunun farkına varmamız gerekiyor di mi sayın öfkeli?
App Store'dan indirin Google Play'den alın