resim
Koray Günter
Takım:Karagümrük
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 1091
    hiçbir şey yapmadan, benim hayatımın sonuna kadar zor kazanacağım parayı 1 senede kazanmış futbolcudur.
    sıkıntı da burada. 700 bin euro futbol piyasasında çok gelmiyor olabilir ama 700 bin euroyu 4 sene kazanan futbolcunun, bırakın türkiye'de yaşadığım fransa'da bile hayatının sonuna kadar çalışmasına gerek yok. 1 senelik paraya süper lüks evini alabilir, geri kalan parayla hayatının sonuna kadar "para mı? bilmiyorum bankada var birşeyler" diye düşünerek yaşayabilir.
    ben futbolda devrim gerektiğini düşünenlerdenim. bir şirket ceo'sundan fazla para kazanan futbolcuların olmaması gerektiğini düşünenlerdenim. ama daha çok, hayatında 5 sene falan antrenmana çıkıp, toplasak 100 kere maça çıkacak insanların emekli olmasına ve diğer tarafta bizlerin 65 yaşlarına kadar sabah 8 akşam 5 çalışmasına bir dur denmesi gerektiğini ve sırf bu sebepten artık futbolun o eski ruhunun kaybolduğu, sadece forma vb. satışlardan para kazanıp, zengin olan insanları daha zengin yapmaya çalışan bir endüstri olduğunu düşünenlerdenim.
    bir bakalım, kaç tane kulüp başkanı spor yöneticiliği vs gibi okullardan mezun, kaç tanesi zaten zengin olan ama kendilerine tanınırlık ve daha çok güç getirmek isteyen insanlar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın