resim
Stéphane Diarra Badji
Takım:Casa Sports
Mevki:Önlibero
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 7
    (bkz: 30 ekim 2017 fenerbahçe kayserispor maçı).

    bir top oynadı ki...
    öyle bir an gelir ya hani, halı sahada filan, kora kor bir maç oynarsın. terlersin ama o ter sana yapışmaz, akar gider hani. kendini bilirsin ya, hiç olumsuz bir şey yapmamış; ayağına gelen her topu olumlu kullanmışsındır da o ter o yüzden yağ gibi akar gider. maç sonunda hiç yorgunluk hissetmezsin işte. skor olarak da istediğinizi almışsınızdır.

    kimse seni konuşmaz. golü atanı konuşur, rakibin zaafiyetini konuşur. ama sen kendini bilirsin ya. öyle bir top oynadım ki dersin, oraletini yudumlarken. o oralet ki şeker basılmış, ama yine de içersin. çünkü bilirsin usta. sebep sensindir. ben oynadım ya, dersin.

    işte bu adam öyle bir top oynadı. baktım ki, medyada bir kişi bahsetmedi. buralarda da kimse söz etmedi. bu adam oraletini içerken evde, allah fenerbahçe'nin de aykut'un da bin belasını, demiştir. nasıl demesin? bein sports maçtan sonra maçın adamı adayları arasında bile göstermedi. asamoah gyan var, badji yok. topla 2 kere buluşan asamoah, ne idüğü belirsiz ozan tufan var. 1 pas hatası yapan, sağlı sollu diyagonal çalışan, her hareketi takımına pozisyon olarak dönen, teri üzerinden yağ gibi akıp gitmiş adam yok.

    oralet de bol şekerli...
    tebrikler badji. ben gördüm, harikaydın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın