• 18
    kendi teknik direktörü tarafından yalanlanan başkan, ziya doğan gaziantepspor maçında hiçbir şekilde siyasi slogana uğramadıklarını söyledi, aynı açıklamayı futbol federasyonu da yaptı. o zaman diyarbakırspor yönetiminin ligden çekiliriz tehditi, bu gösterdiği tepki neden; zaten bu zat 24 agustos 2009 diyarbakirspor fenerbahce macinda galatasaraylı taraftarların olay çıkardığını bütün pişkinlikle belirtmişti. o maçta hakemler senin takımının 2. golünü(maç 1-0 diyarbakırspor lehine iken) resmen yemiş, tek kelime etsene hakeme, lafı olayla en alakasız takım olan galatasaray'a getiriyorsun ve aynı zamanda aziz yıldırım'ı federasyona karşı savunuyorsun.

    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_88_143324.htm

    bak şu tesadüfe ki 8 kasim 2009 diyarbakirspor galatasaray macindan önce hakem hataları var bize ayrımcılık yapılıyor diye ligden çekilme blöfüyle taraftarı geriyorsun, aynı zamanda galatasaray maçı için federasyon ve hakemler üzerinde görülmemiş bir baskı yaratıyorsun.

    ola ki galatasarayımız bu maçta bariz hakem hatalarıyla puan kaybederse, bu zat ve onun iplerini ellerinde bulunduranlar bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar. hem diyarbakır'da galatasaray sevgisine darbe vuracaklardır hem de galatasarayımıza şampiyonluk yolunda çelme takacaklardır.

    tanım : demeçleri ve uygulamalarıyla ben birilerinin piyonuyum diye bas bas bağıran adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın