• 94
    ilgili koreografi boktan falan değildir. algı operasyonuna boyun eğenlerin boktan diyebileceği koreografi.

    bir kere koreografi 3 safhadan oluştu daha önce yapıldı mı bilmiyorum ancak yapıldıysa bile nadir yapıldığı kesin.

    1.safha => önce kuzey üst sadece beyaz karton açtı, rocky silüeti dizlerine kadar kaldırıldı ki diz çökmüş şekilde görünmesi için. yinekuzey üstün en önünde "siz diz çktüğünüz için onlar büyük görünüyor" yazıyordu.bu arada da arkadaki aykut kocaman ve şenol güneş silüetleri de normal şekildeydi.

    2.safha => bu safhada müziğin değişmesi ile birlikte kuzey üstte önceki pankartın üstüne "ayağa kalk" pankartı açıldı , kuzey üstteki kartonlar beyazdan sarı kırmızı ışınlara dönüştü ve rocky yavaş yavaş diz seviyesinden tamamen ayakkabıları görünecek kadar yukarıya kaldırıldı. rocky ayağa kalkarken arkadaki aykut kocaman ve şenol güneş silüetleri de değişti ve yenilgiye uğramış gibi bir hal aldılar.

    3.safha => son safhada müzik değişip eye of the tiger a döndü ve rocky nin yumruğu havaya kalkmaya başladı. ve yumruğu havada şekilde bitirildi.

    bir kere şu koreografiyi 10 kişi yapmış olsa bile bu kurgu ve verilen emek yüzünden boktan diyemezsiniz. ki bunu tüm kuzey tribünü yaptı. olaylara dümdüz bakmaktan vazgeçin çıkarın at gözlüklerinizi. sevmediğiniz insanların yaptığı her iş kötü değil sevdiğiniz insanların da yaptığı her iş iyi değil. önce kendini eleştir sonra ben daha iyisini yapabilirdim diyorsan bok at. kafanı kullan...

    edit: bir de verdiği mesaj alakasız denmiş başlık altında. arkadaşlar sanıyorlar ki bu koreografiler salı günü karalaştırılıp pazara hazır ediliyor. kardeşim benim bu koreografi geçen sene bursa deplasmanında açılan pankartın çok sevilmesinin ardından yapılmaya karar verilmiş. puan farkının 8 yada 18 olmasıyla alakası yok. galatasaray geçen sene itibariyle bu düşüşe son verdi ve ayağa kalkmaya başladı. ama şampiyon olmadık avrupaya gidemedik. kıçı krıık rakiplerine 8 puan fark atınca ayağa kalkmış hepsini ezmiş geçmiş olmuyorsun. ayağa kalkmış olmak senin için 8 puan fark atmaksa senin vizyonuna tüküreyim. bu taraftar için ayağa kalkmış olmak demek avrupada tekrar çeyrek finalleri gruptan çıkmaları, şampiyonluğa ambargo koymaları görmek demek. yani senin anlayacağın daha ayağa kalkmadık. yani koreografi gayet de durumumuz ile alakalı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın