• 86
    bu koreografi sebebiyle içine düştüğümüz durum ülkenin genel iklimi sebebiyledir. tüm ülke çok ciddi konularda o kadar çok yalanlara o kadar çok komplo teorilerine itibar eder hale geldi ki şimdi toplum nazarında yalanlar gerçeklerden çok daha mühim oldu.

    insanlar teorilerin, görünenin arkasındaki görünmeyenin, yalanın ve aşırılığın çekiciliğine kapılmış durumda. osmanlı padişahlarının bilinmeyen duyulmamış anlaşılmamış sırları! kimsenin bilmediği işitmediği dünyayı yöneten über aşağılık insanlar! hiçbir hükümetin çıkarmaya cesaret edemediği türkiye'yi kalkındıracak dünyayı korkutan olağanüstü değişik maden! amerikan başkanının çocukken taktığı yüzükteki simgede sübliminal mesaj! vs vs vs...

    havuz medyası ve ülkenin uzun yıllardır tek başına iktidar olan partisinin politika anlayışı sebebiyle ülke insanı artık bunlara itibar ediyor. çünkü ekonomik, entelektüelite ve sosyo kültürel olarak dünya standartlarında dibi görmüş türk insanı tüm dünyanın bilmediğini bildiğini sanarak kendini değerli hissediyor.

    bu koreografide de ortada çok açık bir gerçek var. ayağa kalk pankartı taraftar arasında çok beğenildi. taraftarlar bu pankarttaki ifadenin doğru bir tespit olduğunu belirtti. ve pek tabii ki ultraslan da bu sloganın yaratıcısı olmanın verdiği heyecanla bunu koreografiye dönüştürdü. dünyadaki koreografi konusunda diğer rakiplerinin yaptığı gibi bu mesajı ünlü bir isimle vermek istedi. ve walter white'ı, casablanca'yı koreografilerde görünce ağzının suyu akan bizler pek çok detayla süslenmiş bu koreografiden terörizm çıkardık.

    aklı selim insanlara bu konuda verebileceğim tek tavsiye kendilerini yormaması ve bu deli topluma laf anlatmak için debelenmemesi. çünkü sosyolojik olarak bu bataklıktan bu insanlara laf anlatarak çıkmamız imkansız. cahillerin ve delilerin kendilerine kurduğu ütopyada, distopyasını yaşayan bir avuç akıllıyız.

    bizim derdimiz galatasaray, çünkü bu ülkede tutunacak çok az dal kaldı artık; biri de bu köklü camia.
App Store'dan indirin Google Play'den alın