resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1496
    dünden beri 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı için mhk'nin kendisini düşündüğü ama fenerbahçe'nin kendisini istememesi üzerine ibrenin fırat aydınus'a döndüğü yazıldı.

    burada çok ciddi bir akıl oyunu var yalnız. biz ne cüneyt çakır'dan ne de fırat aydınus'tan haz eden bir kulüp değiliz.

    cüneyt çakır bu maça atanırsa, biz bu atamadan çok rahatsızız diyerek cüneyt çakır'ı baskı altına almaya çalışacaklarına eminim.

    cüneyt çakır bizi geçen yıl şampiyonluktan eden isimdir belki de, takımın ve taraftarın tüm sinerjisini 21 ocak 2017 kardemir karabükspor galatasaray maçında skip atmıştı. daha da toparlayamadık zaten, fark açıldı sonra.

    ünal aysal'ın zamanında dile getirdiği gibi şaibeli bir hakemdir.

    fenerbahçe'den daha çok bizim canımızı yakmıştır. daha geçen sezon kadıköy'deki * maçın daha ilk pozisyonunda sinan gümüş'e verdiği sarı kart ile niyetini belli etmiş, takımı sindirmiş, maçta da 40 civarı faul çalımıştı., futbol oynatmadı zaten, fener öne geçtikten sonra.

    herkes ayık olsun, bu algıya da gelmesin.

    atama yapılsın, eğer görev verilirse üzerine daha da konuşuruz.

    atama sonrası edit: al işte. aynen aklıma gelen oldu. nasıl bir camia ile karşı karşıyaysak, en iyi bildikleri şey masa başı oyunları anasını satayım. şimdi maç gününe kadar cüneyt çakır'ı baskı altına alacak haberler yapılır, durulur.

    şaibeli bir hakem olan cüneyt çakır da geçen yıl kaldığı yerden devam eder! sana rağmen kazanacağız cüneyt çakır sana rağmen!

    ekleme: ya gerçekten çok iyi bir hakem bu avrupa'da. izlerken gurur duyuyorduk falan ama ligde ne gerekiyorsa onu yapan, maç içinde de sürekli eyyam yapan birisi.

    şimdi bu maçta fenerli birini atsa maçın sonuna kadar bizden birini atmak için uğraşacak. lehimize bir penaltı verse bizim aleyhimize pozisyon arayıp, duracak. kafasında bunlarla çıkıyor maça. eyyam yapmayıp gördüğünü çalsa eyvallah der geçersin. hata da olur ama bununkiler hata değil, anlayabiliyoruz.

    dilerim maçta hakem şansı yanında olur, çünkü türk futbolunun buna ihtiyacı var. hakem konuşmadan bir derbi izleyelim. adil bir yönetim olsun. maçı durdurmadan soğutmadan avantajları iyi uygulayan bir hakem olsun, başka bir şey istemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın