• 11
    " *şimdi 4 kişi kombine aldık, diğer üç arkadaş da 500 vermezlerse hayatta satmam dedi, bende yazdım buraya,kredi kartı olayı
    da doğru yani yalan olsa ne fark eder. ben de sözlüğe yazdım. hepsi bu. "

    sezon başı herkes kombine almayın diye ego tatmini yaparken kendisi kombine almış. yani egosunu bir kenara bırakıp galatasaray sevdalısı bu arkadaş kombine almış.

    ama 700 liraya aldığı kombineyi, galatasaray sevdalısı arkadaşları ile 500 vermezlerse hayatta satmıyor. 500 verirlerse bu galatasaray sevdalısı arkadaşlar, sezon başı ego tatmini yapmayarak gönül verdikleri renkler için aldıkları kombineyi sorgusuz sualsiz satabiliyor.

    " *ayrıca çevrenizdeki bir adam gişe fiyatından verse hepiniz salak dersiniz ? yalan mı ?? "

    sözlük sağolsun, öğrenci iken bana çok yardım etti, sözlükten aldığım kombinelere bir kere bile para istemediler, öyle kötü maçlar da değillerdi, işi çıktığı gidemediği için tribün boş kalmasın diye verilen kombineler bunlar.

    şimdi bana dar zamanımda kombineleri değil gişe fiyatından, bedavaya verdikleri için bu abilere, kardeşlere kocaman harflerle salak diyorum.

    çünkü girişi sınırlı sayıdaydı, biletlerin talebi çok fazlaydı, isteseler satarlardı. ama matematiğini iyi yapamamışlardı, bana ve başka arkadaşlara bedavaya devrettiler. sizlere salak demeliyim, neden 500 lira kar edeceğinize bedavaya verdiniz? bu düzen böyle değil görmüyor musunuz? *

    dipnot: sezon başında 700 lira tek kalemde kombineye verecek param yok idi. ama östersunds fk, sivasspor, kayserispor maçlarına bilet alarak gittim. bir kere instagram, facebook, twitter paylaşımı yapmadım.

    yine tek seferde 217 lira verecek durumda değildim, 3 maçlık kombine alamadım, biletler çıktığında yetişip alamadım. velhasıl fenerbahçe maçını evimde izliyor olucam.

    çünkü matematiğimi iyi yapamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın