• 19
    united'ın maç planı bir puanı garantiye alıp, kontra ataklarla galibiyeti kovalamak yönündeydi. liverpool için ise bu maç çıkış maçı niteliğindeydi.

    liverpool maç boyunca oyunu domine etti. arzulu ve istekli olmalarına rağmen yeterli üretkenliği gösteremediler. suarez'in gidişinden beri santrafor sıkıntısından muzdariplerdi, bir de üstüne bu maç mane'de olmayınca takım skor üretmekte son derece etkisiz kaldı.

    united ise işin savunma kısmını başarıyla yapsa da - özellike de gea'nın büyük katkısıyla- hücum da çok silikti. maçı kazanmalarını sağlayacak kontra yakalama fırsatları ellerine geçmesine rağmen etkili olamadılar. kanatlar çalışmadı, orta alan üretkenlikten yoksundu. pogba'yı en çok aradıkları maç, bu maçtı.

    sonuç olarak mourinho'nun istediği bir sonuç. pl'deki hiçbir takımın kolay kolay anfield'dan galibiyet çıkaramayacağını düşünürsek united için çok ahlanacak vahlanacak bir sonuç değil. telafisi mümkün. liverpool'un ise lige geri dönmesi iyice zorlaştı.

    işin bize bakan yönüyse malumunuz galatasaray ve manchester united ligde paralel sonuçlar alıyordu. bu hafta manu'nun berabere kalması akşam bizim de puan kaybımız anlamına gelebilir. umarım bir kazaya uğramayız. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın