• 75
    2001 yılından beri süregelen avrupa arenasındaki başarısız serüvenlerimiz nedeniyle normal şartlarda şampiyonlar ligi takımlarının ayarında olan benfica'yı yenebileceğimiz maalesef aklımın ucundan bile geçmiyordu. asıl korkum ise skibbe'nin tekrar aynı 11 ile sahaya çıkması durumunda hem benfica'ya hem de fenerbahçeye yeniliriz idi. galatasaray'ım öyle bir futbol oynadı ki bana adeta tokat gibi bir cevap verdi.

    uzun zamandır böyle net bir galibiyet almamıştı galatasaray. bu futbolu mallorca, dortmund deplasmanlarında hatırlıyorum. baros biraz daha becerikli olsa bu maç 5 olurdu. bu nasıl güzel bir duygudur. benfica'ya kendi sahalarında 5 atıyorduk. bu maç ile galatasaray futbol takımının artık özgüvenlerini tamamen kazandığını ve avrupa arenasında özlenilen galibiyetleri getireceğini düşünüyorum. bu takımın potansiyeli olduğunu hepimiz biliyorduk yavaş yavaş da olsa göstermeye başladılar. herşeyden önce güzel futbol oynadıkları, izleyene keyif verdikleri için teşekkür etmek lazım.

    son söz de sayın skibbe'ye. her ne kadar büyük muhaliflerinden olsam da yiğidi öldür hakkını yeme derler. bu maç bana gerçekten ışık verdi. takımı maça çok iyi hazırlamış ve sürdüğü 11 de enfes. takımına ben bu maçı kazanmak istiyorum hissini verdiğin zaman zaten senin yapacak çok birşeyin kalmaz. o takım oynar. galatasaray oynadı hem de ne oyun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın