• 4
    geçen seneki maçta, yine premier ligde sekizinci hafta oynanan maçta, liverpool ile 0-0 berabere kalmışlardı. ancak bu sezon öyle değil işte, bilmeden sallamamak lazım. geçen sene 1-0'ı bulunca yatan, 90 dakika bu skora yatabilecek bir takım vardı çünkü. ama bu sezon öyle değil. bu sezon şampiyonlar ligi dahil, 9 maçın tam 5'inde 4 golü buldular. bu, josé mourinho'nun real madrid ile yaptığı en gollü sezon başlangıcından sonraki ikinci en gollü periyodu oldu.

    geçen sezonki maç : (bkz: 17 ekim 2016 liverpool manchester united maçı)

    ayrıca, liverpool zaten iyi bir uzun top ve sadio mane'ye bayağı endeksli bir geçiş takımı.

    ve bugün mane yok. dahası, mane daha bir aydan fazla bir süre boyunca da olmayacak.

    manchester kazanır, kaybeder, belki berabere de kalabilir. bu ihtimallerin hepsi ciddi olasılıklarla ifade edilecek oranda. ama bir oran daha var, manchester bugün kazanır, hatta 4 gollü zaferlerine birisini daha ekleyebilir.

    bu ihtimal de biraz zor olsa da, inanın hiç de öyle yabana atılacak bir durum olmaz bana göre. hiç şaşırmam, zira liverpool'un %40'ı olan mane bu maçta olmayacak.

    bu maça bir de olur da matip oynamaz, klavan-lovren ikilisiyle çıkarsa eğer, bu skor için daha da umutlanırım. hoş bence matip de vasat bir adam ya.

    velhasıl, liverpool bu maçı kazanabilir elbette, ama asla şansları man utd galibiyeti ihtimalinden fazla olmayacak. tek avantajları anfield road'da oynanacak olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın