• 54
    futbol dışındaki diğer tüm spor branşları hakkında yazı yazanlara "pozitif ayrımcılık" yapma gibi bir huyum var. öte yandan bilgilendirici her entrye teşvik "on"u verilir. akıcı anlatımlar, güldürü tadında entryler, felsefesi olan/karakteri olan yazılar, görüşü ne olursa olsun doyurucu bulduğum girdiler, içeriğine katıldıklarım ve faydalandıklarımın hepsine seve seve on veriyorum.

    bir yazar okunuyor olmaktan dolayı motivasyon sağlar. yazarların yazılarını oylamak, okunduğunu gösterir. bu da teşvik edicidir. genel olarak oylama yapmayı olumlu buluyorum. özel tebriği hak eden yazılar için mesaj butonunu kullanıyorum zaten. verilecek on'dan ziyade bir tebrik veya yazı üzerine edilecek bir sohbet gibisi yoktur.

    öyle bir şey ki; yazılan yazıların karakteristiği size o kişinin duruşu hakkında güçlü argümanlar sunuyor. yeri geliyor bir yazıya özenip özenmediği bile kelimelerine yansıyor. böyle kuvvetli kişilikli yazarlarla tanışmak, en azından sohbet etmek iyi oluyor. mesaj butonunu kullanmaktan imtina etmeyin sevgili yazarlar. çok güzel şeyler yakalayabilirsiniz...
    saygılarımla,
App Store'dan indirin Google Play'den alın