• 11
    "her şerde bir hayir, her hayirda bir şer vardir." sözüne güvenmek istiyorum. demek ki olmamissiniz gencler. demek ki daha cok calismaniz lazim. demek ki, bir seyleri eksik yapiyorsunuz. buralari okudugunuzu da biliyorum. uzulun, kahrolun, basinizi iki elinizin arasina alip, dusunun. eksik neyiniz varsa, onunuzde bir suru olmus futbolcu var. hele bu sene daha da sanslisiniz, bir suru yabanci var.

    al mac kasetlerini samimi oldugun abilerinden birine git, ama bu yabanci olsun bi zahmet. turklerden fayda yok benden demesi. neden mi?

    zamaninda dunya, olimpiyat, avrupa vs. kupalari silip supuren kimler kimler oldu? cogunlugu bir baltaya sap olamadi. ama 92'deki jenerasyon olimpiyatlari bi aldi geldi. 18 yil sonra uefa kupasini muzesini koydu. digerleri mi? sonraki jenerasyon mu? onlardan da dunya capinda diyebilecegin bi arda cikti iste. onu da goruyorsun dunyasi nanay oldu. o sebeple, oldum dememeli. ne olacagim demeli. hatta ve hatta 35 yasinda da olsan daha olmadim daha cok calismam lazim demeli.

    bu size ders olsun. silkinip kendinize gelin. bence iyi de oldu. oh olsun degil ama bak. tüh olsun. demek ki olmamissiniz. demek ki, olmaniz icin surekli calismaya ihtiyaciniz var. para, kari, şan, şöhret icin falan yapiyorsaniz da, bir daha dusunun, yapmayin. daha yol yakinken, egitim hayatiniz devam ediyorken, baska mecralara bakin. ha yok, ben futbolcu olacagim, diyorsaniz, kotu ornekleri gorun, kendinizi gorun, iyi ornekleri gorun. neredesiniz ona karar verin. misal cristiano ronaldo. hala daha bir çok futbolcunun yillik oynadigi ucret kadar bi parayi, sahsi doktoruna, sahsi mentorune, diyetisyenine, yasam kocuna, sahsi antrenorune oduyor. adam rekorlarin afedersin damina koymus, ama hala daha calisiyor. guzel ornek. edinin. arastirin. biz sadece gurur duyariz, sizden menfaat beklentimiz yok. kupa beklentimiz de yok. bizim derdimiz baska, bizden de, bu ulkeden de on numara beyefendi, basarili insanlar cikiyormus diyebilmek. ulkemizi ancak boyle gururlandirirsiniz. hadi goreyim sizi aslanlarim. siz bu isi basaracak guctesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın