resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3738
    arkasını verdikleri sayesinde kendini bir halt zanneden, üstüne vazifeymiş gibi türk futbolunu en baştan dizayn edebileceğini söyleyen vasıfsız. vasıfsız demişken aklıma hamza hamzaoğlu geldi. hamza bile rıdvan'dan daha kariyerlidir. neyse. arkanı verdiklerin olmasa, seni kim ne yapsın şam şeytanı? bu ülke futboluna arkasından köpek kovalıyormuş gibi koşup fizik kurallarına aykırı şekilde durmak dışında ne kattın? öyle aykırı durarak da zaten kendi dizlerini bitirdi.

    futbolculuğunu hem istatiksel hem de başarı olarak geçecek bu ülkede en az 500 futbolcu var. antrenörlüğünü geçecek ise 1 milyon antrenör var. sen kimsin ulan? hangi vasfın hangi başarın var da kendinde bu hakkı görecek kadar beyin fonksiyonlarını yitirdin?

    bu ülkenin gerçekten yıkılıp en baştan dizayn edilmesi gerekiyor. şu anki durumumuz gerçekten iç karartıcı. ülkede vasıfsız, işsiz, güçsüz, beyinsiz ve aptal kim varsa üzerimize otorite olarak geliyor ve ülkenin bir şeylerini şekillendirmeye çalışıyor. bunların aptallıkları yüzünden gerçekten işinin ehli insanlar işsiz kalıyor, parlak beyinler ülkeyi terk ediyor ve amerika'ya ingiltere'ye parlak iş gücü oluyor.

    aptal insanlar başımıza otorite diye geldiği sürece bu ülkedeki aptallık seviyesi artacak. malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın