• 690
    pfdk'nın kararları türkiye'deki bir gerçeği net bir şekilde ortaya koymuştur. hangi gerçeği mi? işte yazıyorum;

    türkiye'de futbolu ve diğer spor dallarını bir oyun kabul ederek medenice yarışan tek kulüp galatasaray'dır. fener ve beşiktaş ise çetelerin yönettiği kulüplerdir.

    çünkü fatih terim gibi türkiye'nin en büyük ve en başarılı teknik direktörüne, topu yere vurdu ve koridorlarda hakaretamiz konuştu diye yedi maç ceza verdiler. igor tudor sadece su şişesine tekme attı diye iki maç ceza verdiler. engin baytar'a onbir maç ceza verdiler. ancak çakma filozof şenol güneş, 80 milyonun önünde o. ç. dediği halde sadece bir maç ceza verebildiler. talisca orta parmağını gösterdiği halde sadece bir maç ceza verebildiler. aykut kocaman hakeme "kimden talimat aldın" dediği halde sadece 13 bin tl para cezası verebildiler. alper potuk direkt kırmızı gördüğü halde sadece bir maç ceza verebildiler. meireles hakemin yüzüne tükürdüğü halde sadece dört maç ceza verebildiler. daha çok örnek sayabiliriz.

    peki pfdk en güçlü olduğu dönemde bile galatasaray'a cezaları gözünü kırpmadan verirken, fener ve beşiktaş'a gelince neden maçaları yemiyor? işte yukarıda söylediğim gibi galatasaray medenice yarışan bir kulüp iken diğerleri çeteler tarafından yönetildiği için. bu kadar net...
App Store'dan indirin Google Play'den alın