• 17
    14 yabanci kaldigi surece ekstra olmayan almanci oyunculara gerek yok, daha dogrusu yer yok. cl listesinde ulkede-altyapida yetismemis 17 oyuncu olabiliyor. emre akbaba mesela ne yazik ki turkiyeye 21 yasinda gelmis. sinan yerine gelebilir ama aksi takdirde kadroda ona yer bulmasi zor.

    su anda koray, tolga, sinan, yasin, eren yurtdisinda yetisen turk oyuncularimiz. bir de tabi tarik. bu alti oyuncudan, eger donk-asamoah degisimi yasanir, yedek kalecimizle seneye de devam edersek sadece 3 tanesi listede kalabilir. simdi bakinca tolga, sinan, eren gibi gorunuyor.

    haliyle bize ulkede veya altyapidan yetismis oyuncu lazim. halihazirda selcuk, serdar, ahmet ulkede yetismis. bir de emrah. emrah ve selcuk giderse seneye bunlarin yerine sadece ulkede veya altyapidan yetismis oyuncu ekleyebiliriz. kadromuzda su anda altyapidan yetismis sadece eray var, hic oynamayan diger isimleri saymazsak.

    yani ya avrupada oynatamayacagimiz oyuncular alacagiz, ya da emre colak'i geri alacagiz.

    bir de atalay, ozan, recep gibi isimleri birer dil hocasi ve danisman esliginde mumkunse beraber degilse ayri ayri, oynayabilecekleri bir hollanda veya belcika kulubune gondermek lazim ki 2020de a takima hazirlansinlar. su anda bizde sans bulamazlarsa gelisimleri yavaslar, abdulkadir gibi duzenli oynamayacaklarsa yurtdisina kiralayalim.

    eger mumkun olursa enes, cengiz gibi genc yerlileri kiralayabiliriz. ulkede yetismis oyuncu bulmak ne yazik ki cok zor. aksi takdirde sol bek yedegine ugur ciftci veya sag bek yedegine ahmet oguz gibi isimler dusunulebilir.

    edit: tabi butun bunlar ara transferde alinan oyuncunun gelecek yil da oynayacagi dusuncesiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın