• 31
    bugun ilk defa ps4 uzerinden oynadim. oyunu normal hizda oynayan biriyim. oynamadan once videolardan izledigim kadariyla oyun daha yavas gibi gelmisti. ama oynarken tam tersi oldugunu gordum, oyun biraz hizlanmis. tek paslarda ve verkaclarda isabet orani artmis. tak tak guzelce hucum yapabiliyoruz.

    fifa 17'de sacma sapan ele carpmalar cok oluyordu, 18'de oynadigim 8 macta bununla karsilasmadim. bu da bir arti. istemiyorsan ayarlardan kapa diyebilirsiniz ama fizik kurallari icinde gerceklestigi zaman sikinti yok.

    galatasatay'daki oyuncularin guclerinin neden bu kadar dusuk tutuldugunu anlayamadim. fernando, serdar aziz, gomis olmasi gerekenden daha kotuler.

    fifa 17'de gucsuz bir takimla karsinizda guclu bir takim varken aradaki guc farki cok bariz belli oluyordu. bunda bu fark azalmis, duzgun bir taktikle oynadiginizda ezilmiyorsunuz.

    ayrica izlanda milli takimi'na sempati duyan biri olarak bu takimin eklenmesi hosuma gitti. fifa 17'de hatirladigim kadariyla yoklardi. zevkli bir takim. senegal milli takimi'nin da olmasini isterdim fakat o yok.

    ben begendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın