resim
Kerem İnan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:44
Boy:1.89
Uyruk:Türkiye
  • 99
    ciddi anlamda çok değişik bir insan. galatasaray'ın içinden gelip, galatasaray'la önemli başarılar elde eden kişilerin saçma sapan yorumlar yapmasını hala çözemedim. kendisi igor tudor için "antalyaspor maçına kadar kendisine hiçbir iş düşmedi. rakipler kötüydü, oyuncular zaten halletti. antalyaspor maçında kötüydük. kasımpaşa maçında iş düşmedi, rakip kötüydü yine. bursaspor maçında ilk kez 1-0 geri düştü ve yaptığı değişikliklere bakın. anlamsız" gibi cümleler kurarak adamın i'sinden girdi r'sinden çıktı. bunu maç esnasında söyledi. maç bittikten sonra da zaten tertemiz bir r yaptı.

    feghouli ve yasin öztekin oyuna girince diyor ki yasin öztekin sağ bek feghouli sol beke geçti bu ne falan. yahu sen futbolun içinden gelmişsin. ben burda futbol ile ilgili otoriter değilim ama feghouli ve yasin'in beklere alınmadığını ben bile anladım. yorumculuk yapıyorsunuz ama tamamen oturma organınızdan sallıyorsunuz. az düşünün ya.

    neden bu takımı sürekli eleştirmek için sebepler aranıyor ben anlamıyorum. tamam, illa galatasaray'lısınız diye kör bir şekilde hunharca sürekli savunmayacaksınız, eleştirilecek yerlerde de eleştireceksiniz. galatasaray taraftarının yaptığı en güzel iş bu zaten. adam üç kupa aldı sonra saçmaladı, götüne teneke bağlayarak yolladık yuhaladık hala da yuhalıyoruz. bu en basit örnek. başka takım taraftarı olsa heykel dikerdi çünkü onlar kör.

    bu sözlükte de var böyleleri. adam rakı ve bira içmekten göbek yapmış, şaftı kaymış, bu gidişle karaciğerini bir yere bırakacak ama saat 00:00 olduğunda geliyor sneijder başlığında bize sallıyor, sonuna smiley koyuyor. öteki belhanda başlığına geliyor belhanda'yı eleştirenlere sevenlere sallıyor. sneijder'miş, tudor'muş, belhanda'ymış ya ne kadar boş meselelerle ego tatmini yapmak için uğraşıyoruz anlam veremiyorum. bu konuya nerden geldiğimi ben de bilmiyorum ama kerem inan'ın adeta bomboş yorumlarıyla igor tudor'u eleştirmesini komik buldum. eleştir ama bari olan şeylerle eleştir. şu takımı haksız ve salak yorumlarla gömmekten vazgeçin. artık gülünç duruma düşüyorsunuz.

    neyse ya da hocam en iyisi sen yorumculuk yapma, karaköy'deki dondurmacını işlet ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın