• 58
    sofiane feghouli'den kader keita performansı beklediğim maç. abdüş sağ taraftan gerek tekme yiyerek, gerekse rakibini sırtında taşıyarak top sürüyor, kah içeri giriyor, kah orta yapıyordu. sneijder'i çok sevsem de, aslında ben bir bakıma keita'ya daha fazla özlem duyuyorum. ya da onun oynadığı oyunun tadı damağımda kaldı diyebilirim.

    feghouli de keita kadar etki yapsa ve bunu en az 3-4 sezon sürdürse, galatasaray tarihine kesinlikle geçer. tarihin en iyi kadrolarında kesinlikle yer bulur.

    feghouli'de de onu yapabilecek yetenek var. belki keita ile stilleri tutmuyor, ama benzer etkiyi kendi oyun stili ile yaparak gerçekleştirirse işte o zaman çok fena hayran kitlesi kazanır bu adam.

    ayrıca gomis kaldığı yerden devam etsin. adam yalnızca bir (1) haftayı boş geçti, bana senelerce gol atmamış gibi geldi :( at golünü, yat yere, parçalaya parçalaya aslan gibi yürü gomis.

    en az 25 gol bu sezon!

    galibiyet çok önemli ve nihai hedeftir, ancak bu maçı gol yemeden, clean sheet ile tamamlamak da bir o kadar önemli. savunmamız en son 2012 yılında falan güven veriyordu. beş sene sonra (oha!) böyle bir kıvılcım tutturduk, bunu icraata dökmeliyiz. maicon ve serdar, harika bir tandem oldular. ve elbette, serdar'ın bu maçta muhakkak kart görmesi lazım, ki taraftarından yoksun oynayacak konyaspor önünde nispeten telafi edebilelim. zira ondan sonra fenerbahçe derbisi var. o maçta serdar'a daha çok işimiz düşecek.

    daldan dala atladım, ama hepsi maçla ilgili temenni ve düşüncelerim. gol yemeden en az iki, mümkünse üç-dört gollü galibiyete keyifleri arşa çıkartır bu takım.

    bastır ndiaye, fernando, ayağına sağlık belhanda, gomis, lato, artık kim oynarsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın