resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15362
    galatasaray'ı özellike yerli çöplerden, hamza hamzaoğlu ve mustafa denizli gibi çağdışı zihniyetlerden kurtarmak için savaş vermiş ve bunu başarmış, bugünkü kadronun kurulmasını sağlamış sözlük yazarlarına "sneijder" bahanesiyle saldıran zihinlere acıyorum doğrusu.

    sneijder'den nefret edip gitmesi için dua edenlerin, sadece kadıköy'deki kuş familyası ve tinerci tayfası olduğunu zannediyordum. meğer bizatihi sözlükte de bolca varmış.

    bu takımın kurulmasını engellemek için tüm yerli çöpleri savunan yazarların listesi elimde. ne tesadüf bu güruh bugün sneijder üzerinden bu takımın kurulmasını sağlayan yazarlara saldırıyorlar. çok komik...

    sneijder gitse de, fransa'da başarılı olsa da olmasa da onun galatasaray'a kazandırdığı zaferleri tarihimizden kimse silemez. bizde kalması gerektiğine de hala inanıyorum. sneijder form düşüklüğü yaşayabilir ama onun klası ve kalitesi tartışılamaz. eğer şampiyon olmak ve avrupa'da kupa almak istiyorsanız onun gibi bir yıldıza sahip olmalısınız.

    belhanda-sneijder kıyaslamasını bugüne kadar hiç yapmadım yapmam da. çünkü bu belhanda'ya da takıma da zarar verir. neden takımın ahengini bozayım?

    feghouli belki sneijder'in kilit açıcı rolünü üstlenebilir. bundan ümitliyim.

    ikide bir sneijder konusunu açarak, galatasaray'ın tekerine çomak sokmak isteyenleri de unutmayacağız. tabi bunu yerlilerle ilgili uğradıkları ağır yenilginin acısı ile yapıyorlar ama yapacak bir şey yok kendi düşen ağlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın