• 29
    oldukça doğaldır. galatasaray'ı yorumlamak için yazan ya da yorum yapan bu kişilerin görevi zaten eleştirmektir. asıl problem takımın içinde daima olan abicilik, vefa muhabbetleridir.

    bu beyzadeler futbol kendilerini bıraksa bile bu kulüpte abi olarak kalmak, kulübü sömürmek, paraları cukkalamak isterler. biz bunları gönderince de 'vefa' muhabbeti başlar. galatasaray'dan ayrılmalarını kabullenemezler, bana vefasızlık yapıldı derler. sanki öbür boyu bunları bakmamız gerekirmiş gibi.

    bu abiden, kardeşe aktarılarak devam ettirilir. mesela nasıl? bir dönem hakan şükür abiydi, bir dönem ayhan vardı, sonra sabri olacak gibi oldu tam o esnada selçuk geldi. hatta sabri'yle selçuk bu sebepten kavga etti. dikkat edin gittikten sonra sabri de bana haksızlık yapıldı diyor. selçuk'un bir ayağı çukurda, bazı arkadaşları şimdiden başladı bile selçuk'a ayıp ediliyor diye. yarın selçuk defolunca da kendisi başlayacak bana vefasızlık yapıldı diye konuşmaya. ki ben adamım açıklamasıyla sinyalleri verdi.

    futbolu bırakınca da televizyonlara yorumcu olarak çıkarlar. aptal aptal galatasaray'a saldırırlar. aslında eleştirmeleri problem olmazdı benim için. ben galatasaray'ı eleştiren insana galatasaray düşmanı muamelesi etmiyorum. galatasaray'ı eleştirmen, bu kulübü benim gibi seviyor olmanı gösterir. hep daha iyisini istediğini gösterir. çünkü ben de söz konusu galatasaray olunca hep daha iyisini istiyorum. ama bu pislik adamlar bu kulübe saldırıyorlar. hınçla, öfkeyle. işte bu adamların gözümde sinek kadar değeri yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın