• 11
    süper lig 2017-2018 sezonu'nun deplasman açısından da test maçı olacak. lige oldukça kötü başlayan osmanl deplasmanı bize fikir vermeyeceği gibi 40 derece sıcaklıkta antalya deplasmanında kötü zeminde oynanan maç da bize fikir vermeyecekti.

    bizim deplasman sınavımız, bursa'nın formda oluşuyla birlikte bu maçtır.

    16 eylül 2017 yeni malatyaspor bursaspor maçında 4-2-3-1 oynayıp şuna benzer bir formasyonla oynadılar;

    -----------harun----------
    barış--ekong--titi--behiç
    -------badu-----agu------
    ekoko----batalla---stancu
    ----------delarge----------

    5 haftada attıkları 11 golle 13 gollü biz ve 12 gollü fener'den sonra en golcü takım. genel dağılımı ise,

    batalla 3 gol 1 asist
    delarge 3 gol
    stancu 2 gol 1 asist stancu deyince şuraya şu bkz'ı vermezsem olmaz. (bkz: öldürün lan beni)
    ekoko 1 gol 2 asist
    badu 1 gol 1 asist

    yani ileri hattın hemen hepsi gole katkı vermiş. batalla bildiğimiz usta ayak. stancu hala 30 yaşında ve hala golü koklayabiliyor. delarge geçen sezon osmanlı'da etkili driplingleri ile dikkat çekmişti zaten. (fakir bruma'sı) ekoko ise yeni transferleri ve oldukça katkı vererek başladı.

    paul le guen orta sahayı sağlama almak için 2 tane siyahi orta saha oyuncusuyla o bölgeyi tutup topu hemen ilerideki kaliteli ayaklarla buluşturmayı amaçlıyor. beşiktaş ve başakşehir maçlarında kaybettiler ama 4. haftada evlerinde ligin flaş ekibi akhisar'ı 3'leyip göndermişlerdi ki bu hafta da malatya stadının açılışını 4 golle yaptılar.

    kasımpaşa'ya benzer bir kadroları var bence. en büyük artıları batalla gibi ligi çözmüş kaptanları. bu maç asy'de olsaydı kasımpaşa maçından daha rahat bir maç olacağını düşünürdüm ama maç bursa'da olunca kolay olmayacaktır. bursalıların 2 haftadır kazanan takımlarını desteklemek için gene stadın büyük bölümünü dolduracağını düşünüyorum.

    bakalım nasıl bir oyun anlayışı belirleyeceğiz?

    bir gün önceki 23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçından beşiktaş galibiyeti gelirse bu maçı kazanmaktan başka çaremiz kalmaz. fener kazanırsa da bu maçta puan kaybettiğimiz anda psikolojik olarak fener'i yarışa ortak etmiş oluruz.

    fırat aydınus'un derbiyi yöneteceğini düşünerek bu maçta bu sezon henüz maçlarımızda görev alıp, katledemeyen mete kalkavan'ın görev alabileceği görüşündeyim. plase bülent yıldırım ve hüseyin göçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın