resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3696
    yabancı sınırı konusunda recep tayyip erdoğan'ı gazlayan kişi bizzat kendisidir. peşinden de evet videosu çeken yerli futbolcular gelmiştir. cumhurbaşkanı da bunlara uyarak bu konu hakkında görüş belirtmiştir. ben sporla ilgili konuşmalarını dinledim. açıkçası zamanında futbol oynamış olsa bile yeterli bilgiye sahip olduğuna kesinlikle inanmıyorum. referandum sürecinde kendisine destek olan oyuncu ve rıdvan dilmen denen iğrenç adama borç ödüyor bence bu yolla.

    lucescu'nun buradaki rolünü ciddiye bile almıyorum. çünkü o bu gündemi de bildiği içinsadece başarısızlığa kılıf uydurmak amacıyla bunları söyledi. ki zaten bu kuralı eleştiren adam hırvatistanı yenince kuralın değiştirilmesi konusu şimdinin işi değil diyerek geçiştirdi.

    yani sözün özü çıbanın başı şeytan. yabancı sınırı düşerse fenerbahçe'nin ne gibi bir menfaati olacağını ise hiç anlamış değilim çünkü ellerinde adam akıllı hiç yerlileri yok.

    bu kural değişikliğinden en az zarar görecek kulüp beşiktaş olacaktır. bu şeytan ne yapmak istiyor anlamış değilim.

    eğer bu kural değişirse de şahsi tepkim türkiye futbol liglerini takip etmemek olacak. alsınlar başbakan, kıymetli eşi, rıdvan dilmen ve aziz yıldırım gönül rahatlığıyla maçlarını izlesinler. avrupa'da bir sürü güzel lig var izlenecek, takip edilecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın