• 124
    milyonlarca insanın kutsalına hakaret etmiş şahıstır. aslında kendisinin insan olduğuna dair şüphelerim vardı. malum herkes biliyor zamanında bir fenerbahçe maçında eski açık'ın yaptığı koreografideki renklerden dolayı "terörist renkleri, ayıp" dediğini. galatasarayın sarı ile kırmızısının yanına çim sahanın yeşili gelince aklına pkkyı getiren zihniyettir ercan saatçi. kadıköydeki bir galatasaray maçında tribünün en başından seslenip "avrupa fatihiymiş galatasaray" diye tezahürat başlatan adamdır ercan saatçi. şarkıcılığı da 5 para etmiyordu, spor yazarlığı da etmiyor.

    insanlar "nasıl siktik soktuk" edebiyatı yapabilir herzaman. buna sözüm yok. biliyoruz herkes yapıyor. biz yenseydik ben de arkadaşlarıma "mnıza bile koduk olm!" dermiydim derdim. ancak, bu sözleri söyleyen şahıs hürriyet spor servisi müdürüyse bir dururum.

    makamın getirdiği bazı yükümlülükler vardır. ne yazık bi ercan saatçi denen şahıs bunun bilince değil. şimdi şunu sorarım hangi galatasaray taraftarı bu adamın başında olduğu bir gazeteye inanır? kim diyebilir ki içgüveysi olarak gelmiş ama spor hakkında bilgisi bulunmayan fanatik bir adamın başına geçtiği gazete tarafsızdır diye? tarafsız basın artık kirlenmiştir. gerçi hepimiz ne pislik olduğunu biliyorduk zaten. sadece bunu tasdiklemiş olduk. bu adam kaldı ki bir gece arkadaşlarıyla evde takılırken böyle bir söz söylemiyor. fenerbahçe tvnin bir programında çekim sırasında bu cümleleri sarfediyor. üstüne bir de "cinsellik içermiyor" diyor. ben senin annene çılgınlar gibi küfretsem sen de kızmaz mısın ercan ? bir de üstüne "küfrettim ama cinsellik içermiyor" desem ne dersin peki ? ya da istediğini söylersen söyle sokağa çıktığında elbet bir galatasaraylıyla karşılaşıcan, onlar seni bulduğunda onlara ne dicen? ne yapıcan? bak ağlamak yok ama.

    son sözüm sabri sarıoğlunun sert ve isabetsiz şutlarından birini yakından görmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın