• 107
    memleketlimdir bu kımıl zararlısı ya ona yanarım ben. senin gibi bayburtlu olmaz olsun be arkadaş sen ne rezil ne terbiyesiz, hayasız bi' oksijen israfıymışsın. bunca yıldır türkiye'nin gündeminde sözüm ona sanat yaptığını zannedip onun bunun sırtından bir yerlere geldin, bomboş beynin ve beş para etmez karakterinle anlaşılmaz bir narsistlik saçtın ortalığa.
    gün geldi zamanında anasına küfrettiğine, ''bokunu yiyim'' çektin, gün geldi tapındığın insanları iti götüne soktun. zaman oldu milliyetçi aforizmalarla vatan millet edebiyatı yapıp adam kesildin, gün geldi oryantalist ortamların en yüksek sesi kesilip bu memleketin değerlerine küfür ettin.

    yine böyle bir hareket içinde görmüşler seni. bu memleketin belki de en önemli sportif değeri olan galatasaray'ı ''nasıl siktik'' şeklinde bir yorumla bir kalemde yemişsin hesapta. ama biraz önce bahsini ettiğim gibi bunu da yazdık paşa bu memleketin insanı olaylara karşı balık hafızalı olabilir ama olgular söz konusu olduğunda her zaman bir bağışıklık sistemi vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın