• 8
    bana, yeni bir kelime ogrenince onu butun gun kullanan ufak cocuklari animsatmis yazar.

    - arda gelip takima faydali olabilir mi? pek tabi ki.
    - arda gelip onu istemeyenlerin fikrini degistirecek performans gosterebilir mi? pek tabi ki.
    - arda gelip hepimizi got edebilir mi? tabi ki mumkun.

    + peki arda gelip, gotunu kaldiramayip, takimin yavaslamasina sebep olabilir mi? valla olur.
    + buraya gelip, magazinden oradan buradan bir turlu dusmeden, galatasarayin zor toparladigimiz ic dinamiklerini yeniden bok edebilir mi? vallahi eder.
    + selcuk kankasi ve diger yerliler oynasin diye gotunu yirtip adamcilik kayirmacilik yapar mi? ona daha gelmeden basladi bile zaten.
    + takim arkadaslarina saygisizlik yapar mi? yapar. daha once de yapti, yine yapar.
    + galatasaray degerlerine saygisizlik yapar mi? yapar, daha once defalarca yapti. galatasarayi asagilamak dahil buna.
    + bizi got etmek bir yana dursun, kendisine destek olanlari bile pisman eder mi? ohooo. daha gelmeden bile basarabilir bunu.
    + simarik simarik tavirlarla, takim arkadaslari arasinda problem yaratir mi? yaratir. emre mor'a son yaptigini hatirlayin yeter.

    arda turan gelirse *, got olma ihtimali yuksek olan kisiler arda'yi istemeyen kisiler degil. ha, benim bildigim tanidigim ardayi istemeyen sozluk yazarlari bu konuda got olmaktan keyif duyarlar, yeter ki galatasaraya zarari degil faydasi dokunsun. ben ardayi istemiyorum. arda gelirse ve laflarimi bana yedirirse keyifle pisman olmaya ve varoldugum tum platformlardan onlarca ozur mesaji yayinlamaya hazirim.

    peki siz?
    siz susacaksiniz o gun... saklanacaksiniz... selcuk bile bu sozlukte gecen yil savunuluyordu bazi insanlarca. arda'yi mi savunmayacaklar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın