• 14
    son derece sempatik yerli madonna.

    ben begeniyorum, basarilarin devamini da dilerim. bu yasta buldular laf sokmaya calisiyorlar. o da kendi aklinca kucuk mizahlar yapiyor. sempatik bence. ego cok kritik bir sey bence. iyi kullanirsaniz sevimli olur. kendisi gozumde sevimlidir.

    seni madonna yapacagiz aleyna. yuruyedur.

    düzeltme: arkadaş inanılır gibi değil. "behzat uygur kim? tanımıyorum." diyen 2000 doğumlu bir kıza kişisel ezilmişliklerinizle nasıl hakaretler etmişsiniz öyle. götü olur diyen mi ararsın fındık kadar beyni var diyen mi ararsın. hayır bir de bize laf atılmış :)

    bak arkadaş bu ülkenin problemi bu, hatta dünyanın problemi bu. klavyeden atıp tutuluyor anlıyorum heyecanlı kişileriz akdeniz toplumunun bir etkisi olsa gerek lakin insanlar bir gün karşılaşabilirler ve buradaki hakaretleriniz yüzünüze söylendiğinde kızarıp bozarmayın.

    bir diğer husus tanımıyorum diyen bir kişi sadece üşengeçliğinden ya da sempatik davranmaya çalışmasından ortaya bir şeyler atmış. he sen çok mu akıllısın ? çok mu ahlaklısın ? o zaman düzgünce eleştirebilmeyi öğreneceksin. öğreneceksin ki sen çok mu iyisin ? dendiğinde utanmayacaksın. ailesi öğretmemiş derken insanların ailesine laf ederken dönüp kendinize de bir bakmanız gerektiğinde ailenizi ne kadar yansıttığınızı bir düşüneceksiniz.

    bunları iyi niyetimle söylüyorum. bu üslubu kullanan kişilerin de benden yaşça baya küçük olacağını düşünüyorum. bir gün herkes karşılaşır, hayat kısa ve dünya çok küçük. yüz yüze gelebileceğimiz bir hayatta daha yapıcı olursanız bu sizi basit pişmanlıklardan uzak tutar. bir eşyanızı bozarsanız ve bu pahada ağır bir şeyse sizin sorumluluğunuzda olduğundan telafi etmeye çalışırsınız ne kadar üzülsenizde. lakin söz ağızdan çıktıktan sonra artık telafi edilişi çok zor oluyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın