• 523
    hiçbir rakibi gözümüzde küçük görmememiz gerektiği gibi aynı şekilde de olduğundan büyük görmemeliyiz. antalyaspor takımı son dönemde kaliteli oyuncuları transfer etmiş olsa da şu an ligin en kötü futbol oynayan takımlarından biri. zaten eto'o, nasri gibi oyuncuları oynarken bile iyi futbol oynayamıyorlarken bir de başlarına eto'o sorunu ve nasri sakatlığı musallat oldu. haliyle daha da gerilediler. rıza çalımbay'sa bu sezon contayı yakmış gözüküyor. adam her hafta ya eto'ya sarıyor ya da yabancı sınırı gelsin diyor, rezil oynayan takımındansa bahsetmiyor.

    her şeyden öte antalya takımında gergin bir ortam var. muhtemelen eto'o gidecek, bizim maçta da oynamayacaktır. başkanla sürekli tartışıyorlar. mevcut başkan ile eski yönetim de sürekli atışma ve aşık atma içindeler. rıza çalımbay belli ki dikkatini kaybetmiş saçmasapan konuşuyor. kadro bir türlü oturmadı sürekli girenler çıkanlar var. içleri gerçekten çok karışık.

    saha içine bakarsak,

    antalyaspor takımı maç içinde takım boyunu çok uzun tutuyor ve bu yetmezmiş gibi saha parselizasyonunda da hata yapıyor. bu durum zaten rakibe fazlasıyla imkan tanırken eto'o, nasri ve diğer hücumcularının hücum bitiminde geriye dönmemesiyle de ortaya elekten hallice bir takım çıkıyor. oyuncular arası mesafe fazla olduğu için rakip takım baskı yaptığında top kaybı yapıyorlar ki galatasaray ani baskı- baskı konularında ligin en iyisi, avrupa'nın da dört beş takımından biri. dolayısıyla takımımızı zorlayacak bir oyun yapıları yok. geriye kapanırlarsa hücum oyuncularının direnci düşük olduğundan fiziksel üstünlüğü bize kaptırıp seken topları da kaybederek üst üste ataklar yiyeceklerdir. hücumcu bir oyun felsefesiyle sahaya çıkarlarsa da parselizasyon ve takım boyu gibi ciddi meseleleri iki haftada çözemeyeceklerinden bu sefer de galatasaray'ın hızlı oyuncularına kontradan pozisyon vereceklerdir. 10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçında zorlanacağımızı düşünmüyorum. sadece antalya takımının çirkefliklerine, oyunu soğutmalarına, sertliklerine dikkat etmeliyiz. bu takım bize karşı yapar böyle şeyler. dikkatli olmak gerek.

    not: 10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçı baz alınmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın