resim
Yiğit İsmail Gökoğlan
Takım:Didim Belediye
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 655
    henüz 28 yaşındadır.

    hatırlayan olur belki, yiğit bize 2.5 milyon euro'ya transfer olmuştu. o dönem iyi bir fiziği vardı yiğit'in. çalışkan bir profili vardı.
    http://i.milliyet.com.tr/...fft99_mf1901068.Jpeg baktığınızda fiziği de fena değildi. hatta yiğit, profil olarak iyi de bir rotasyon oyuncusuydu. avrupa'da kontra oynayacağınız zaman geniş alanları iyi değerlendirebilecek bir yapısı vardı. ligde de 2 farkla skoru alıp topu tutarken, sürpriz koşularıyla rakibi afallatıp skoru daha da iyi hale getirebilecek profildeydi.

    profili buydu yiğit'in. üst düzey bir tekniği vardı, müthiş çalım atardı, süper pasördü demiyordu o zaman da kimse. ancak yiğit neden alındı? hem de 2.5 milyon euro'ya? çünkü yabancı sınırı vardı. sen biraz parlamış yerli futbolcuyu dahi alıp denemek zorundaydın. ve bu adam, pazarlıkta eli güçlü olan adamdı. çünkü bu adamı sen almazsan ya fenerbahçe ister, ya beşiktaş, ya trabzonspor. adam sana istediği parayı söylüyordu. ve pazarlıkta da eli güçlüydü. yerliydi çünkü.

    2.5 milyon euro arkadaşlar. 2.5 milyon euro verilir. arjantin'den gelecek genç orta sahaya verebilirsin, brezilyalı forvete verebilirsin, italyan stopere verebilirsin, yusuf yazıcı gibi olgun top oynayan birine verebilirsin. sorun genç bir futbolcuya 2.5 milyon euro yatırım yapmak değildi. sorun mecburen her parlayan adamın kapısını çalmak zorunda olmaktaydı.

    yiğit şu an 28 yaşında. fethiyespor'da oynuyor. bizden kazandıklarını harcıyordur hala.
    2.5 milyon euro yatırım yaptığın adam, 28 yaşında 2. ligde oynuyor. bu adam michu gibi sakatlıklar da yaşamadı. https://www.transfermarkt.com.tr/...profil/spieler/56587

    yabancılara kısıtlama uygulanırsa, bu tip manzaralarla daha çok karşılaşacağız.
    bunu istemediğimden, #yabancısınırınahayır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın