resim
Yevgen Konoplyanka
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Ukrayna
  • 322
    bu adamın adı yevhen olehovych konoplyanka. neye dayanarak olegoviç diye direk türkçe telafuzunu yazdınız, hadi onu geçtim konoplyanka'daki "y" harfini neden "i" harfine dönüştürdünüz bilmiyorum ama modların direk başlığı değiştirmesini talep etmek durumundayım. gerçek ismiyle başlık açılıp buraya yönlendirildiği için ismi ben değiştiremedim.

    edit: bilmiyordum öğrendim. football manager 15'ten fırlamış nickiyle deep lying playmaker hocam sağolsun uyardı. orijini farklı alfabelerde yazılan isimler türkçe'de okunduğu gibi yazılıyormuş. benim yazdığım adamın adının ingilizce kullanılan ülkeler sınırları içerisinde yazımıymış. kendisine bu bilgi için teşekkürlerimi sunuyorum. entry olduğu gibi kalsın, benim gibi sorgulayan olursa fikir sahibi olur.

    #hergün1yenibilgi

    edit 2: cheersdarlin de ben bu ilk editi yaparken mesaj attı. aynı durumdan bahsetmiş. hatta bu olayın özel bir adı varmış. bilen varsa mesaj atsın. sabaha kadar düşünür döner durur. rahat uyku uyusun adam.

    edit 3: cbh de uyardı. sağolsun varolsun.

    arkadaşlar ben hocaları tarafından zeki olarak tanımlanan bir öğrenciydim zamanında. bu konuda da güvenirim kendime. kolay öğreniyorum. öğrendim tamam bitti.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın